Provincie Limburg

Agenda Vaste Commissies

Vaste Commissies van Provinciale Staten van Limburg vergadering 30 augustus 2002
AGENDA van de Vaste Commissies van Provinciale Staten van Limburg vergaderingen 30 augustus 2002

Op vrijdag 30 augustus a.s. vergaderen de Vaste Commissies uit Provinciale Staten in het Gouvernement te Maastricht. De vergaderingen zijn openbaar. Iedereen kan de beraadslagingen volgen vanaf de publieke tribune.

De Commissie voor Ruimte en Groen vergadert om 9.00 uur in de Veldekezaal onder meer over:

* Verslag Ruimtelijke Ordening Beleid 2001
* Presentatie stand van zaken Regionale Volkshuisvestingsplannen
De Commissie voor Welzijn, Zorg en Cultuur vergadert om 13.15 uur in de Statenzaal over het rapport van de Inspectie Jeugdhulpverlening en Jeugdbescherming over de betrokkenheid van de jeugdhulpverlening bij het recente fatale brand in Roermond. Daarbij gaat het om de mogelijk daaruit te trekken conclusies voor verbetering van de samenwerking in de zorg aan kinderen en jongeren (en hun ouders). De verschillende betrokken overheden, hulpverlenende instanties en professionals zijn uitgenodigd om in deze bijeenkomst hun visie te geven en eventuele vragen te beantwoorden. De bijeenkomst heeft een informerend, oriënterend en adviserend karakter. Politieke besluitvorming komt pas in een later stadium aan de orde. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen, maar wèl een bijdrage willen leveren, dan kunt u zich melden bij de secretaris van de commissie, de heer P. Coenen, telefoon (043) 389 71 92.

Voorafgaand aan deze openbare commissievergaderingen hebben burgers spreekrecht over onderwerpen die op de agenda's staan. Sprekers dienen zich vooraf telefonisch te melden bij de ambtelijk secretaris van de commissie:
Ruimte en Groen, telefoon (043) 389 73 98
Welzijn, Zorg en Cultuur, telefoon (043) 389 71 92.

De agenda's liggen met alle bijbehorende stukken ter inzage in de bibliotheek van het Gouvernement op werkdagen van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur.
21-8-2002 17:05