Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Paard & Rijtuig volgt de internationale wedstrijden ter plaatse

30/08/2002

Overpelt, 30 augustus 2002
Juni, juli en augustus waren razenddrukke maanden voor de wedstrijdmenners. Paard & Rijtuig had op elke belangrijke wedstrijd in binnen- en buitenland een reportageteam om in het nieuwe augustusnummer verslag uit te brengen. Dat begint met een grote reportage over het Europees Kampioenschap pony's in Sandringham (Engeland) waar Nederland en België gouden en zilveren medailles behaalden. Even later was de wereldtop vierspannen aanwezig op de wedstrijd in Breda (Nederland), ook daarvan een verslag met spectaculaire foto's. En natuurlijk werd ook in Aken een wedstrijd op hoog niveau gereden. Tenslotte brengt Paard & Rijtuig u een uitgebreide reportage over de spannende CAI in Beekbergen (Nederland) die onder een tropische temperatuur gereden werd.

De voorbereiding van het Belgische vierspanteam Schrijvers/Aerts voor het WK in Jerez de la Frontera werd op de voet gevolgd door een insider die met haar verhaal een kijkje achter de schermen van dit menteam biedt.

Dan zijn er natuurlijk nog de wedstrijden in België en Luxemburg die Paard & Rijtuig gevolgd en verslagen heeft.

Op het vlak van traditiemennen was er de grote afspraak aan het kasteel in Lavaux-Sainte-Anne waar menners uit verschillende landen hun aanspanningen voorbrachten.
Ook in Roeselare werd aan traditiemennen gedaan, ondermeer met een zesspan Lipizzaners en een even uitgebreid span Belgische trekpaarden.

Trekpaarden waren ook actief in Alden Biesen op de Power Horse Competition die daar plaatsvond.

Verder vindt u in dit nummer artikels over dressuurmatig mennen, de vrouw achter de menner, de perikelen rond een WK voor pony's, de voorbereidingen rond het WK Vierspannen in Jerez de la Frontera, enz...
Kortom, weer heelwat leesvoer voor de liefhebber van het aangespannen rijden.

Paard & Rijtuig Magazine wordt uitsluitend via abonnement verdeeld. Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost 30 euro voor abonnees in België en 35 euro voor abonnees elders in Europa. Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van ondervermelde rekeningen.
U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 6,00 euro op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 5,00 euro per los nummer, te storten op bankrek. nr. 850-8148254-58.

Meer info te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Leopoldlaan 1,
B-3900 Overpelt
België

Tel. +32 (0)11/66 41 04
Fax +32 (0)11/64 53 73
E-mail:

paardrijtuig@pi.be