Ingezonden persbericht


Persbericht van: Popcentrum Podium & Major Dundee (band) Persbericht voor: Muziek- en kunstredacties
Persbericht op: 26 augustus 2002

Betreft: Opname live-cd

Publiek van harte welkom in Podium Hardenberg
Vrijdag opnames nieuwe live-cd Major Dundee (band)

Hardenberg-, Countryminnend Nederland zal blij verrast zijn. Als donderslag bij heldere hemel maken Popcentrum Podium en Major Dundee (band) vandaag bekend dat aanstaande vrijdag, 30 augustus, vanaf 20.30 uur de live-opnames zullen plaatsvinden voor het binnenkort te verschijnen jubileumalbum '25 jaar Major Dundee'. Vanwege de te verwachten belangstelling is zo lang mogelijk gewacht met de nationale promotie van dit unieke gebeuren. Nooit eerder nodigde de band countryliefhebbers uit bij de opnames aanwezig te zijn.

Het jubileumalbum wordt het elfde album en opvolger van het succesvolle 'Home Skies'. De opnamen van Nederlands beste countryband zullen plaatsvinden in de nieuwe sfeervolle theaterzaal van Popcentrum Podium aan de Jan Weitkamplaan 14 in Hardenberg, Overijssel. Naast het beste wat de band kan geven zijn er enkele gastoptredens. Zo zal er onder andere een originele bagpipeband aan de opnames meewerken.

Major Dundee komt uiteraard in vol ornaat naar Hardenberg, dus in haar allerbeste bezetting met oprichter, naamgever en bandleider Dick van Altena (bass, leadvocals, guitar), Rob Verhaaf (drums), Jan Gerrits (guitar, vocals, harmonica, feetboard) en Cor de Vos (guitar, vocals). Podium opent haar deuren al om 19.00 uur. De entree bedraagt 5 Euro en vol is vol. Meer info is te lezen op www.poppodium.nl.

Einde persbericht.

Aanknopingspunt media:
Nederlands beste countryband viert 25-jarig bestaan



Ingezonden persbericht