Ingezonden persbericht

Clubcharts.nl door 1,5 miljoen grens

BORCULO, 20020830 -- PERSBERICHT: Clubcharts.nl door 1,5 miljoen grens Clubcharts.nl, de grootste Dance Community van Nederland, bereikt deze maand weer een nieuw hoogtepunt. Op 30 augustus 2002 staat de teller voor het aantal hits van de maand augustus op meer dan 1.500.000. Dit is een nieuw record voor de site.

PERSBERICHT: Clubcharts.nl door 1,5 miljoen grens
Clubcharts.nl, de grootste Dance Community van Nederland, bereikt deze maand weer een nieuw hoogtepunt. Op 30 augustus 2002 staat de teller voor het aantal hits van de maand augustus op meer dan 1.500.000. Dit is een nieuw record voor de site. De hits worden geteld op de eerste pagina (de frontpage), http://www.clubcharts.nl en de forum index, http://forum.clubcharts.nl. Waar de site in de afgelopen maanden nog boven de 1 miljoen uitkwam, (resp. in mei 1.28 miljoen, in juni 1.1 miljoen en in juli 1.2 miljoen hits) is deze maand dus een absolute recordhoogte bereikt! Het aantal hits van de afgelopen maanden is onder meer te verklaren door de zomerperiode. In de zomer zijn veel mensen op vakantie en zitten ze minder vaak achter de computer. Nu de zomervakantie in bijna alle regio's is afgelopen, vinden veel mensen weer hun weg naar de computer en surfen ze naar dé dance community van Nederland: Clubcharts.nl.

In de maand augustus heeft de site Clubcharts.nl nog een hoogtepunt bereikt, op 16 augustus j.l. registreerde Clubcharts.nl namelijk haar 7500e member. Het aantal leden groeit, met gemiddeld 20 nieuwe leden per dag, opmerkelijk snel. Deze gegevens benadrukken des te meer dat Clubcharts.nl één van de grootste dance community's van Nederland is.

Clubcharts.nl is de dance community waar de bezoeker informatie & nieuws kan vinden over muziek, dj's, feesten, uitgaan, organisaties en nog veel meer. Dit, in combinatie met een hoog interactiviteitsgehalte en het zeer uitgebreide forum, heeft de site gemaakt tot wat het nu is. Clubcharts.nl is gestart in januari 2001, heeft gemiddeld 1,4 miljoen hits per maand en telt momenteel meer dan 7750 members.

Voor meer informatie over Clubcharts.nl kunt u contact opnemen met Rick Ruumpol op e-mail adres rick@wbx.nl