Ingezonden persbericht



Onderwerp: persbericht raeliaanse beweging

PERSBERICHT

Internationale Raeliaanse Beweging 14 juni 2002

Rael, spiritueel leider van de internationale raeliaanse beweging en oprichter van clonaid, is 30 augustus in nederland

RAEL, de oprichter en spiritueel leider van de Internationale Raeliaanse Beweging www.rael.org met 55.000 leden in 84 landen, en oprichter van Clonaid www.clonaid.com het eerste bedrijf voor het klonen van mensen, maakt op zijn doorreis naar Canada 30 augustus een tussenstop in Nederland.

RAEL kondigde onlangs tijdens een persconferentie in Londen aan dat Clonaid bezig is een terminaal zieke man te klonen. De terminaal zieke man die anoniem wenst te blijven stond als derde op de lijst van de 3.000 personen die zich hebben ingeschreven bij Clonaid. RAEL benadrukte dat de gekloonde baby helemaal gezond ter wereld moet komen of anders helemaal niet.

RAEL lanceerde vorige maand een grote geloofsverzaking campagne voor Katholieken www.apostasie.org De Katholieke Kerk, verantwoordelijk voor vele seksuele en financiële schandalen, heeft volgens eigen zeggen honderden miljoenen volgelingen. Maar de meeste van hen gaan niet akkoord met de officiële standpunten van de kerk over echtscheiding, contraceptie, abortus en homoseksualiteit. Maar omdat men als pasgeborenen is gedoopt, is men ongevraagd toegevoegd aan de lijst van Katholieken. Deze geloofsverzaking campagne heeft niets te maken met het verwerpen van Jezus of zijn boodschap, maar enkel met het verwerpen van een organisatie die Jezus en zijn boodschap van liefde en rechtvaardigheid heeft verraden, en deze heden nog steeds verraad.

RAEL nodigt alle media uit voor een interview op 31 augustus en hij is eventueel bereid een paar dagen langer te blijven voor een serieuze TV uitzending.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de woordvoerder in Nederland:

Bart Overvliet Netherlands@rael.org 020-6686512 06-16124863