Ingezonden persbericht


Radio 538 geeft 5 studentenkamers weg

Radio 538 Studentenkameractie voor het vierde jaar van start met vijf gratis kamers

Hilversum, 30 augustus 2002 Van 23 tot en met 27 september geeft Radio 538 vijf gratis studentenkamers weg. Na het enorme succes van de voorgaande drie jaren besloot Radio 538 dit jaar niet één, maar vijf studentenkamers weg te geven in het programma Evers Staat Op van Edwin Evers. Radio 538 betaalt een jaar lang de huur en daarnaast krijgt de student een Rabostudentenrekening met een maand huishoudgeld. Het enige dat studenten moeten doen, is een door Radio 538 bedachte tegenprestatie tot uitvoer te brengen.

De hele maand september kunnen luisteraars zich aanmelden via www.radio538.nl en kans maken op de kamer. In de week van 23 tot en met 27 september zendt Edwin Evers dagelijks live uit vanuit de studentensteden met de hoogste woningnood (de steden waarvoor de meeste inzendingen zijn binnengekomen). Per dag worden drie kandidaten uit de inzendingen geselecteerd die tegen elkaar moeten strijden voor een studentenkamer in de betreffende stad. De student(e) die de door Radio 538 bedachte tegenprestatie het beste uitvoert, wint de kamer. Uiteraard doet Edwin Evers live verslag van de uitvoering van de tegenprestaties.

Radio 538 zal tijdens de uitzendingen vanuit de studentensteden zorgen voor genoeg entertainment. Tijdens de uitzendingen van Evers Staat Op! zal er iedere dag een bekende band

optreden bij de betreffende universiteit of Hogeschool. Hiermee hoopt Radio 538 dat studenten massaal de uitzendingen op het vroege tijdstip bijwonen.

Evers Staat Op!' is elke werkdag van 06.00 tot 10.00 uur te beluisteren op Radio 538.

Edwin Evers over de actie: "Radio 538 speelt met deze actie al jaren in op de woningnood onder de studenten. Dit jaar pakken we het grootser aan dan voorgaande jaren door vijf dagen lang elke werkdag een kamer weg te geven! Vooral nu de introductieweken in volle gang zijn, zijn erg veel studenten op zoek naar een woonruimte! Met deze actie kunnen we in ieder geval vijf studenten helpen aan een kamer waarvoor ze een jaar lang geen huur hoeven te betalen."

Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Eindhoven: 101.6 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

3b65a.jpg

Noot voor de redactie (