Politie Gelderland-Midden

Persberichten

Behandelaar: Marjan Nekkers
Datum: 30 augustus 2002

Dagrapport van donderdag 29 augustus 2002 07.00 uur tot vrijdag 30 augustus 2002 07.00 uur.

RIJDEN ONDER INVLOED
In de nacht van donderdag op vrijdag werd op de Molenstraat te Ede een 37-jarige man aangehouden terzake het rijden onde invloed in een personenauto onder invloed van alcoholhoudende drank. De man, woonachtig in Ede, blies 560 ugl.

AANTREFFEN GESTOLEN MOTORVOERTUIG
Door de politie Utrecht werd op 29 augustus 2002 in Leerdam een gestolen personenauto van het merk Volkswagen Golf aangetroffen. Deze personenauto was op 19 augustus 2002 op de dr. Hartogsweg in Ede ontvreemd. De zaak wordt afgehandeld door de politieregio Utrecht.

DIEFSTAL VANAF BEDRIJVENTERREIN
In de nacht van woensdag op donderdag werd vanaf het bedrijfsterrein van een bedrijf, gevestigd op de Marconistraat te Ede, een compressor met een waarde van ongeveer 1600 Euro weggenomen.

DIEFSTAL BROMFIETS
Vanaf de Schoonenburg te Ede werd op 29 augustus 2002 een 2-wielige bromfiets, een groene Peugeot Vivacity voorzien van het verzekeringsplaatje TPQ859 ontvreemd. De bromfiets staat inmiddels als zijnde ontvreemd gesignaleerd.

DIEFSTAL UIT PERSONENAUTO
Onbekenden hebben in de nacht van woensdag op donderdag vanuit een personenauto, merk Volkswagen Golf, die geparkeerd stond op de Veldbeeklaan te Ede een radiofrontje, een draagbare radio en een aantal cd's ontvreemd.

INBRAAK WONING
In de nacht van woensdag op donderdag hebben onbekenden, terwijl de bewoners lagen te slapen, ingebroken in een woning op de Arnold Koningstraat te Ede. Vanuit de woning werd een telefoon weggenomen.

DIEFSTAL VANUIT WINKEL
Op donderdag 29 augustus 2002 werd vanuit een winkel gevestigd op de Brouwerstraat te Ede een portemonnee weggenomen. Deze portemonnee werd door onbekenden weggenomen vanuit een broekzak.

VERKEERSONGEVAL LETSEL
Op donderdag 29 augustus 2002 vond er op de Laan der Verenigde Naties een verkeersongeval plaats tussen een bromfiets en een personenauto. De aanrijding ontstond doordat een van de bestuurders door rood licht reed. Bij deze aanrijding liep een van de bestuurders een rib dan wel een wervelfractuur op. Het slachtoffer is vervoerd naar de Gelderse Vallei.

Voor vragen ben ik tot vanavond 22.30 uur beschikbaar voor vragen: 0318-688212.

John Baaijens