Ingezonden persbericht


HOSV NIEUWSBRIEF

HOSV Kampioen (2001-2002) speelt tegen HOSV Kampioen (1981-1982)

Het kampioenschapsfeestje van HOSV 1 gaat zaterdag 31 augustus officieel afgesloten worden met een wedstrijd tussen de kampioenen van vorig seizoen tegen die van 20 jaar geleden. Verdere details over de wedstrijd volgen ter zijner tijd. U wordt vanzelfsprekend via deze nieuwsbrief op de hoogte gehouden.

Kampioenschapsboekje en fotocollage

Eind vorig seizoen is in de nieuwsbrief vermeld dat er een boekje dat gemaakt gaat worden in verband met het behaalde kampioenschap door Heren 1. Dit zal nog steeds gebeuren, maar zal iets langer in beslag nemen dan gepland stond. Het is onder andere nog even wachten op alle foto's die zijn gemaakt. Mensen die in het boekje geinteresseerd zijn, kunnen dit nog steeds doorgeven: mj.koopmans@quicknet.nl

Van de foto's willen we tevens een fotocollage maken, die een mooi plaatsje gaat krijgen in de kantine. We zoeken echter nog een creatief persoon die dit zou willen gaan doen. Het is een behoorlijke klus. De tientallen foto's moeten doorgenomen worden, waarbij de uiteindelijke collage vanzelfsprekend een goede en mooie weergave wordt van het kampioenschap en alle festiviteiten daar omtrent.

Bekijk ook eens de website www.hosv.nl