Politie Midden- en West Brabant

Man zwaargewond na steekpartij in Teteringen

Datum: 31/8/2002
Auteur: Enny de Wit

Op vrijdag 30 augustus 2002, rond 23.55 uur is bij een café aan de Hoolstraat in Teteringen een 29-jarige inwoner uit Teteringen zwaargewond geraakt bij een steekpartij. Omstanders brachten het slachtoffer naar het ziekenhuis. De politie is gestart met een groot buurtonderzoek en het horen van getuigen. Tevens wordt een technisch sporenonderzoek ingesteld.

De aanleiding van het gebeuren is nog niet duidelijk. Wat wel bekend is, is dat het slachtoffer voor het incident buiten het café, op straat, in gesprek raakte gesprek met een andere man. Na vermoedelijk een woordenwisseling stak de andere man het slachtoffer. Vervolgens reed de dader op zijn fiets weg in de richting van Breda.

Het slachtoffer ligt op dit moment in een Bredaas ziekenhuis en is zwaar gewond. Hij heeft verwondingen in de buikstreek. Zijn toestand is nu stabiel.

Het onderzoeksteam van de politie bureau Vlaanderenstraat is op zoek naar getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over de steekpartij. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844