Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

26-08-2002
Banenmarkt bij het Centrum voor Werk en Inkomen op 31 augustus a.s.

Op zaterdag 31 augustus a.s. kunnen werkzoekenden en werkgevers elkaar ontmoeten in het Centrum voor Werk en Inkomen aan de Markt 20 in Bladel. Van 10.00 tot 16.00 uur bieden verschillende organisaties een keur aan banen aan.
Het Centrum voor Werk en Inkomen is er voor de gemeente Bladel, Reusel-de Mierden en Eersel.
Mensen die een tijd niet hebben gewerkt, bijvoorbeeld herintreders, maar graag weer aan de slag gaan, kunnen tijdens de banenmarkt terecht voor informatie en advies.
De volgende bedrijven presenteren zich op de banenmarkt: Vitron schoonmaakdiensten, Apex Europe BV, Kinderdagverblijf de Paraplu, Van der Mark Visuele Technische Communicatie, Eurovet Animal Health BV, Koninklijke Marine, Koninklijke Luchtmacht, Banenwinkel koninklijke landmacht, Politie Brabant Zuid-Oost, Stichting de Plaatse, Recreatiecentrum Het Vennenbos, KLIQ-reintegratie, WVK-groep,

Naast de verschillende bedrijven is een aantal uitzendorganisaties present:
Olympia, Partflex, KLIQ Employability, Adecco, Tempo Team, Vedior en Creyf's Interim.
Zij zijn op zoek naar medewerkers die zowel tijdelijk als vast, parttime of fulltime aan de slag willen. Tijdens de banenmarkt kunnen werkzoekenden direct met werkgevers in gesprek komen en afspraken maken.

Op de internetsite www.werk.nl kunnen werkzoekenden zoeken naar vacatures en er is informatie over werk en aanverwante onderwerpen beschikbaar. Ook kunnen zij hun gegevens invoeren en kijken of er direct een bij hun kennis en ervaring passende baan vacant is.

Het CWI heeft uitgebreide informatie over de arbeidsmarkt, beroepen en opleidingen en kan inzicht geven in de mogelijkheden die er zijn. Daarnaast adviseren KLIQ-reintegratie, WVK-groep en andere deelnemers over het herintreden op de arbeidsmarkt.