Nationaal Dubo Centrum

dinsdag 27 augustus 2002

VIBA Expo Open Dag

Op 31 oktober 2002 vindt de Eco-Bouwmarkt 2002 plaats, de jaarlijks terugkerende open dag van de stichting VIBA Expo in 's-Hertogenbosch.

Tussen 11.00 uur - 17.00 uur kunnen architecten, adviseurs, gemeenten, consumenten, bouwbedrijven, doe-het-zelvers, pers en andere geĂŻnteresseerden kennismaken met de werking en toepassing van alle bio-ecologische producten en materialen op de expositie van VIBA Expo. 150 vertegenwoordigende exposanten, waaronder adviseurs, bio-architecten, bouwbedrijven en leveranciers, staan dan klaar voor uitleg en demonstraties. Aanvullende themapresentaties van ervaringsdeskundigen geven de bezoeker extra praktische informatie en kennis.
Diverse ervaringsdeskundigen geven presentaties over de laatste stand van zaken met een afwisseling tussen theorie en praktijk. Architecten, producenten, stedenbouwkundigen en adviseurs tonen hun ervaringen, de werking van materialen en de toepassing ervan. Daarnaast kunnen vragen direct worden beantwoord. Deze dag is een kans om informatie in te winnen over woningen of kantoren, over duurzame ontwerpen en de invloed ervan op uw gezondheid en het milieu.
Meer informatie over deze dag is te vinden bij de VIBA Expo, het landelijke platform voor mens- en milieubewust bouwen, wonen en werken.