TINQ

Tinq wil in tweede jaar ruimschoots verdubbelen

Tinq in één jaar van niets naar de grootste
Tinq wil in tweede jaar ruimschoots verdubbelen

Zaterdag 31 augustus is het precies één jaar geleden dat Tinq haar eerste tankstation opende. In het eerste jaar van haar bestaan is Tinq uitgegroeid tot de grootste keten van lokaal opererende, onbemande tankstations met lage prijzen in ons land. Momenteel zijn er 34 Tinq-stations. In het tweede jaar wil Tinq dit aantal ruimschoots verdubbelen.

De formule van Tinq, benzine en diesel tanken tegen scherpe prijzen, is in korte tijd succesvol gebleken en inmiddels uitgegroeid tot de grootste keten. Eind augustus vorig jaar opende Tinq haar eerste tankstations in Zaltbommel en Boekel. Tinq is een concept, waarbij snelheid, gemak en een lage prijs gecombineerd worden met een professionele dienstverlening en goede kwaliteit. Kenmerken die zich vertalen in een geheel eigen, nieuwe stijl. In alle plaatsen waar Tinq een station opent wordt het station door de consument met gejuich ontvangen. Iedereen tankt graag goedkoop. Er zijn veel klanten die het bedrijf benaderen met de vraag wanneer bij hun in de buurt een Tinq-station wordt geopend.

Onder het motto: 'Tank Tinq. Da's snel verdiend' benadrukt Tinq het prijsvoordeel voor de consument. Daarnaast moeten snelheid en gemak de klant aanspreken. Betalen kan direct aan de pomp met de pinpas (van bank of giro) en de multitankcard of travelcard. Na betaling ontvangt de klant een kwitantie. Ook is het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk via www.tinq.nl een gratis Tinq-pas aan te vragen waarmee extra voordelig kan worden getankt. Door de service tot de kern te beperken - zo heeft Tinq geen shop en geen spaarsysteem - kan Tinq een kwalitatief hoogwaardig product tegen een lage prijs bieden. Vanzelfsprekend blijft het op elk Tinq-station mogelijk om de bandenspanning op peil te brengen. Het station wordt door middel van camera's gecontroleerd, zodat de veiligheid is gewaarborgd.

Over Tinq
Tinq is de formule voor makkelijk, snel en vooral goedkoop tanken bij een betrouwbaar en herkenbaar tankstation. Uitgangspunt is een onbemand tankstation waar tenminste diesel en Euro ongelood kan worden getankt, indien toegestaan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Tinq-stations zijn te vinden in steden, dorpen en op industrieterreinen. Het hoofdkantoor van Tinq is gevestigd in Sliedrecht.

////

Noot voor de redactie,