Tiscali

P E R S B E R I C H T

Tiscali neemt deel aan de Around Alone zeilrace 2002/2003

Cagliari, 4 september 2002 - Tiscali, het Europese Internetbedrijf, kondigt vandaag een samenwerking aan met Clipper Ventures plc, de organisator van de Around Alone single handed zeilrace 2002-2003. De aantrekkelijke site www.aroundalone.com, ontworpen en gebouwd door de experts van Tiscali's Internet Business Solutions, gaat vandaag online. De nieuwste (volg) technologieën zijn toegepast om de site modern en gebruiksvriendelijk te maken.

Door Tiscali's bereik van een grote groep Europese internetgebruikers én de voortdurende nieuwsvoorziening op www.aroundalone.com kan een nieuw publiek de spanning van een single handed oceaanrace ervaren.

"Wij zijn verheugd over deze samenwerking met Clipper Ventures", zegt Mario Mariani, Tiscali's Senior Vice President Applications & VAS. "Toen wij besloten deel te nemen aan de Around Alone race met ons eigen 18,3 meter lange wedstrijdjacht bemand door Simone Bianchetti, deed de mogelijkheid voor een zakelijke overeenkomst met Clipper Ventures zich voor. Dit is een uitgelezen kans de goede kwaliteit van de door ons geleverde b2b-service te tonen."

Daarnaast kunnen zeilfans via een link op de Around Alone website naar de officiële website van de Tiscali Global Challenge (http://tgc.tiscali.com/) alle avonturen van Simone Bianchetti tijdens haar Around Alone race volgen.

Over Tiscali
Tiscali S.p.A., (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), het Europese internetbedrijf, biedt toegang tot het internet en een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten. Op 30 juni 2002 telde Tiscali 7 miljoen actieve gebruikers. Tiscali genereerde in het eerste half jaar van 2002 meer dan 20 miljard minuten internetverkeer. De corporate website van Tiscali is www.tiscali.com.