Ingezonden persbericht


- PERSBERICHT-

6 september 2002

Strawberries ontwikkelt website Meld Misdaad Anoniem in opdracht van Rijks Voorlichtings Dienst/ Nationaal Platform Criminaliteitsbestrijding (NPC).

www.meldmisdaad.nl
In opdracht van de Rijks Voorlichtings Dienst heeft het Amsterdamse Internetbureau Strawberries de website ontwikkeld die de landelijke actie 'Meld Misdaad Anoniem' ondersteunt. De website heeft in eerste instantie voornamelijk een informatief karakter. In een latere fase zal het eventueel mogelijk gemaakt worden om meldingen via de website te laten verlopen.

Meld Misdaad Anoniem
Meld Misdaad Anoniem is een telefonische meldlijn waar men anoniem informatie over crimineel gedrag kan melden. Als men informatie heeft over een misdaad kan men dit zonder een naam te noemen melden op het gratis telefoonnummer 0800-7000. Op deze manier wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan een veiliger Nederland. De informatie wordt direct doorgegeven aan de juiste instanties. In veel gevallen is dat de politie. Meld Misdaad Anoniem is een initiatief van het Nationaal Platform Criminaliteitsbestrijding (NPC).

Algemene informatie Strawberries
Strawberries is een Amsterdams internetbureau met 15 medewerkers en een uitgesproken no-nonsense mentaliteit. Strawberries wil helder communiceren omtrent nieuwe media en is als technologische frontrunner voortdurend bezig de mogelijkheden daarvan te verkennen. Andere klanten van Strawberries zijn o.a. Microsoft, Hunkemöller, Ministerie van Verkeer en Waterstaat en Universal Music en Filmfocus.

Grafisch materiaal:
Voor grafisch materiaal kunt u terecht bij http://www.strawberries.nl/logos/

Meer informatie:
Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met: Strawberries
Victor Terpstra
Rokin 60
1012 KV Amsterdam
tel: 020-5315151
fax: 020 5315154
victor@strawberries.nl
www.strawberries.nl