Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Werkgroep Volwassenen weekend 2002

15-03-2002
De uitnodigingen zullen nog eventjes op zich laten wachten, maar nu al is bekend wanneer het Werkgroep Volwassenen weekend dit jaar gehouden wordt. Noteer in je agenda: 6, 7 en 8 september 2002. Plaats van handeling is weer het oude vertrouwde conferentiegebouw Drakenburgh in Baarn.

De voorbereidingen zijn al geruime tijd geleden van start gegaan en zijn veelbelovend. Het programma is nog niet helemaal rond, maar een tipje van de sluier willen we hierbij al wel oplichten: Edwin Rutten, bij de meeste van ons vooral bekend van "De film van Ome Willem", zal van de partij zijn, evenals een zogenaamd terugspeeltheater. Meer hierover valt later op deze plaats te lezen.

Brief op de mat
Binnenkort zal de Werkgroep Volwassenen een brief rondsturen aan alle CF-patiënten van 18 jaar en ouder die bij de NCFS bekend zijn. In de brief zal gevraagd worden aan welke onderwerpen voor workshops vooral behoefte is. Aan de hand van de resultaten zullen de workshops verder worden ingevuld. Iedereen heeft dus inspraak!

Meer informatie over de Werkgroep Volwassenen is te vinden onder Organisatie | WV
Kijk voor meer informatie over het Werkgroep Volwassenen weekend of het naslaan van programma's en verslagen van vorige weekenden onder Bijeenkomsten | WV-weekend

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl

Geregistreerd bij het Centraal Bureau Fondsenwerving