Travel Unie International Nederland N.V.

ARKE BREIDT PRIJSAANTREKKELIJKE SPAANSE WINTERZONPRODUCTEN STERK UIT!

Gran Canaria en Tenerife scoren met nóg meer kindvriendelijke en all-inclusive vakanties

Rijswijk, 9 augustus 2002 - Bij touroperator Arke - het nationale prijsreismerk bij uitstek - krijgt iedere vakantieganger op álle winterzonbestemmingen puur waar voor het geld. Want Arke heeft op de speerpunt-eilanden Gran Canaria en Tenerife het vakantieaanbod enorm uitgebreid. Zeker ook het Arke-aanbod aan kindvriendelijke en all-inclusive accommodaties krijgt deze winter extra aandacht van dit prijsbewuste vakantiemerk.

Arke laat de Spaanse zon opnieuw schijnen
Arke is op alle vakantiebestemmingen opnieuw scherp geprijsd. Het prijsniveau is zelfs gelijk of lager dan vorig jaar! Ook heeft Arke weer vele vroegboek-kortingen die het de prijsbewuste vakantieganger nóg gemakkelijker maken om voor het 'vertrouwde oranje gevoel' van Arke te kiezen. In de intropagina's van de dikke, full colour Arke-vakantiegids, staan handige overzichten met alle accommodaties die deze winter nieuw in de brochure staan. Ook voor in deze Arke vakantiegids staan de kindvriendelijke en all-inclusive accommodaties overzichtelijk op een rij. Dat maakt een keuze voor de 'oranje Arke zon' nog eenvoudiger!

Het Arke vakantieaanbod op de zonnige Spaanse eilanden Gran Canaria en Tenerife is nu verder uitgebreid. Ook heeft Arke op deze speerpuntbestemmingen nog meer kindvriendelijke en all inclusive vakanties in het programma opgenomen.

De Arke vakantiegids 'Zon Vakanties' verschijnt op 12 augustus 2002.