Gemeente Den Helder

03-09-2002
Kinderactiviteiten bij Triade
Ook Triade doet mee aan de Open Monumentendag. Ben je tussen 8 en 12 jaar oud, dan kun je op zaterdag 14 september bij Triade kiezen uit twee gratis activiteiten van 14.00 tot 16.00 uur.

Batik-techniek
Docente Henriëtte van der Winden kan aan maximaal twaalf kinderen de batik-techniek leren. Batikken is eigenlijk schilderen op stof. Dit doe je door met warme was op textiel je eigen ontwerp te schilderen. Hartstikke leuk toch? Vroeger werd stof ook al zo bedrukt, maar ook nu is het nog heel populair. Henriëtte is zelf beeldend kunstenaar en vindt het erg leuk om je het batikken goed leren.

Theaterles
Docente Liesbeth van Reek kan aan maximaal twintig kinderen theaterles geven. In deze les ga je op zoek naar een verborgen schat. Je kunt je verkleden en er zijn diverse attributen waarmee je je fantasie op hol kan laten slaan. Liesbeth van Reek is zelf actrice en via allerlei theateroefeningen ben je opeens aan het toneelspelen!

Heb je zin gekregen om je voor één van beide activiteiten op te geven? Dat kan. Bel dan even met Triade, bereikbaar via telefoonnummer 0223-537200. Tot ziens op zaterdag 14 september!