Ingezonden persbericht

Jong Talent 2002 van de kunstacademies eenmalig te zien in Amsterdam

Van 14 t/m 20 september 2002 organiseert ArtOlive in het West-Indisch Pakhuis in Amsterdam de expositie Jong Talent 2002 . Deze expositie toont het eindexamenwerk van de meest talentvolle afstudeerders van 2002 van de 13 Nederlandse kunstacademies. Voor wie de eindexamenexposities heeft gemist én voor wie er geen genoeg van krijgt. Mis deze unieke mogelijkheid om een overzicht van het beste werk op één plek bij elkaar te zien niet! Klik hier voor een voorproefje

De Open Monumentendagen

De expositie start in het weekend van De Open Monumentendagen. Op zaterdag 14 september a.s. is het West-Indisch Pakhuis (waar ArtOlive sinds begin dit jaar gevestigd is) voor iedereen opengesteld. Naast de expositie Jong Talent 2002 is het dan ook mogelijk het historische pand te bekijken. Sinds de bouw in 1641 was dit pakhuis een symbool van de Nederlandse handelsgeest in de Gouden Eeuw. Tot de West-Indische Compagnie in 1792 voorgoed ten onder ging.

Online expositie

Naast de expositie in het West-Indisch Pakhuis is het ook mogelijk om via internet een overzicht van het eindexamenwerk van de net afgestudeerde studenten van alle 13 Nederlandse kunstacademies te bekijken. ArtOlive maakt dit mogelijk middels de speciale sectie Jong Talent 2002 op haar website (www.galerie.nl). Op deze manier kun je vanuit je luie stoel nieuwe trends en veelbelovend talent ontdekken! Als je een kunstwerk echt interessant vindt, kun je het bovendien eenvoudig via ArtOlive huren of kopen.

Platform voor hedendaagse kunst

ArtOlive brengt middels haar platform op internet (www.galerie.nl) vraag en aanbod van hedendaagse kunst bij elkaar. ArtOlive beschikt over de grootste hedendaagse kunstcollectie van Nederland, die ook nog eens altijd en overal te bekijken is. De kunstwerken die ArtOlive aanbiedt zijn beschikbaar voor huur en/of koop en direct online of telefonisch te bestellen. Bovendien bezorgt ArtOlive gratis alle kunstwerken in heel Nederland. Wil je een werk eerst zien, dan krijg je het vrijblijvend op zicht. Naast verkoop en uitleen van kunst aan particulieren, verzorgt ArtOlive op maat gemaakte kunstcollecties voor bedrijven.


* * * * *

Expositie Jong Talent 2002

14 t/m 20 september 2002

ArtOlive West-Indisch Pakhuis

s-Gravenhekje 1a 1011 TG in Amsterdam

020 - 675 08 79

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden:


- zaterdag 14 september 11.00 17.00 uur (Open Monumentendag)

- maandag 16 t/m vrijdag 20 september op afspraak

* * * * *

07/08/02