Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 14-09-2002 Persbericht district Kerkrade
Zaterdag 14 september 2002

Landgraaf Alcohol en verkeer

Op de Heigank in Landgraaf reed op zaterdagmorgen omstreeks 6.00 uur een 20 jarige inwoner van Landgraaf met zijn auto achteruit tegen een geparkeerd staande auto. Bij het opnemen van de aanrijding bleek dat de 20 jarige automobilist gedronken had. De ademanalyse leerde een promillage van 1.6 o/oo. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Op vrijdagavond was in de Groenstraat een 62 jarige bestuurder uit Landgraaf gecontroleerd. De man viel vanwege zijn rijgedrag op. Uit de controle bleek dat de man gedronken had. Bij ademanalyse bleek een promillage van 1.2 o/oo. Tegen de bestuurder werd proces verbaal opgemaakt.

Landgraaf Aanhoudingen

Omstreeks middernacht werden op de Markt in Landgraaf twee inwoners van die stad van 18 en 31 jaar oud aangehouden. De twee hadden in een cafe gelegen aan de Markt bij een ruzie twee mannen en een vrouw, ook afkomstig uit Landgraaf mishandeld. De benadeelden werden geslagen en geschopt. De ruzie ontstond toen de 18 jarige tegen een van de benadeelden die met een dienblad bier liep stootte. Tegen het tweetal is proces verbaal opgemaakt.