Gemeente Axel

zeeuws vlaanderen

Op 14 en 28 september, 19 oktober en 23 november a.s.

TRIMLOPEN ROAD RUNNING AXEL

Ook dit jaar organiseert de trimgroep Road Running Axel weer een viertal trimlopen en wel op de volgende data :
* zaterdag 14 september a.s. "Bevrijdingsloop"
* zaterdag 28 september a.s. "Appelloop"

* zaterdag 19 oktober a.s. " Erpelkappersloop" (tevens criteriumloop)

* zaterdag 23 november a.s. "Ronde Kijkuit"
Bij deelname aan de Ronde Kijkuit bestaat de mogelijkheid om, wanneer wordt deelgenomen aan de langste afstand, een heuse Erpelkapper te winnen, als men er in slaagt om het huidige record, dat op 0.58.35 uur (!) staat, scherper te stellen.
Voor de eerste drie genoemde trimlopen gelden de volgende afstanden : 0,5 - 4,7 en 12,5 kilometer. Voor de Ronde Kijkuit staan de afstanden 0,5 - 4,7 en 17,5 kilometer op het programma.

Bij alle trimlopen geldt dezelfde starttijd, namelijk 15.00 uur voor de senioren en om 14.45 uur gaan de jeugdige deelnemers telkens van start.
Uiteraard is er bij sporthal 't Sportuus weer gelegenheid om in te schrijven, om te kleden en te douchen en natuurlijkom na te praten!

Tombola
Zoals u dat van de organisatie gewend bent, zijn er vanzelfsprekend altijd weer mensen van de EHBO aanwezig en wordt het verkeer in goede banen geleid door gediplomeerde verkeersregelaars. Bij inschrijving ontvangen alle deelnemers bovendien een GRATIS LOT, waarmee kan worden deelgenomen aan de TOMBOLA, die op zaterdag 23 november a.s. plaats zal vinden. Dat neemt overigens niet weg dat er voor alle deelnemers telkens weer een dagprijs beschikbaar is, dus dat is mooi meegenomen !

Het mag duidelijk zijn dat de organisatoren weer op een groot deelnemersveld hopen dus, wanneer de trimlopen uw aandacht hebben, kunnen we u alleen maar adviseren, noteert u deze data alvast in uw agenda! Mocht u verder nog vragen en of opmerkingen hebben, neemt u dan contact op met de heer Anton Wattel, telefoon 0115-562239.

Fout in folder
Om misverstanden te voorkomen : in de inmiddels verspreide folder is een storende fout geslopen! In deze folder wordt voor de Ronde Kijkuit namelijk gesproken van de datum zaterdag 9 november a.s. en dat MOET dus zijn : zaterdag 23 november a.s. !
Houdt u daar rekening mee! Rest ons nog u allen een succesvol - maar bovenal sportief - verloop van uw deelname aan één of meerdere trimlopen toe te wensen !