Gemeente Bergen op Zoom


Stadsschouwburg De Maagd start kassaverkkop 2002-2003

Op 14 september 10.00 uur opent De Maagd haar deuren aan de Grote Markt voor de eerste kassaverkoop van het nieuwe theaterseizoen 2002-2003. Voor toegangskaarten kunt u op die dag terecht tot 17.00 uur en vanaf maandag 16 september, om 12.00 uur bij de dagkassa in de Potterstraat. Door de grote keuzespreiding van de abonnementen zijn er voor bijna alle shows, musicals, concerten, opera's en operettes, cabaretiers, familiematinees, toneelstukken en dansproducties nog plaatsen vrij. Telefonisch reserveren kan vanaf 16 september via 0164-280555, iedere dag behalve zondag: van 12.00-16.00 uur.

Nog volop plaats
De eerste kassaverkoop van het nieuwe theaterseizoen verloopt via een volgnummersysteem. Op de lichtkrant kunt u de verkoopstanden volgen. Staat de voorstelling er niet vermeld dan zijn op alle rangen nog voldoende plaatsen vrij. Is een voorstelling uitverkocht dan kunt u zich gelijk opgeven voor de wachtlijst, zodat u alsnog een grote kans maakt om toegangskaarten te bemachtigen. Alleen de voorstellingen van Youp van 't Hek, Fire of Dance, De Vliegende Panters en Theaterpoppenkast Tierelijn zijn volledig uitverkocht. Voor Spirit of the Dance, Gouwe Handjes, Lebbis, Momenten van Geluk, Karin Bloemen & Cor Bakker, Eten met Vrienden en Those were the days is er nog plaats op de 2e en 3e rang, voor Mini & Maxi, Marc-Marie Huijbregts en Golden Earring op de 3e rang. Bij Arie & Silvester en Tineke Schouten zijn er alleen losse plaatsen (niet naast elkaar).
Voor alle overige voorstellingen zijn er nog plaatsen vrij op alle rangen.

Optredens
Op 14 september maken in de gezellige foyer van De Maagd de diverse optredens van leerlingen van het Centrum voor de Kunsten het wachten op kaartjes een stuk aangenamer. Het buffet is open voor een bakje koffie en de kinderen kunnen zich vermaken aan de tekentafel. In het kader van de Open Monumentendag zijn er de hele dag rondleidingen in het gebouw met een gids.

PROGRAMMA SEPTEMBER

YOUP VAN 'T HEK
Vrijdag 20 september: 20.15 en 22.00 uur
Beide voorstellingen zijn uitverkocht!

EMMY VERHEY & CAMERATA ANTONIO LUCIO
Zaterdag 21 september: 20.15 uur

De wereldberoemde stervioliste bundelt haar grote talent met jonge virtuoze muzikanten. Samen geven zij een sfeervol, afwisselend concert met schitterende werken van Andriessen, Vivaldi, Duindam en Tsjaikovski, omlijst door de warme akoestiek en sfeervolle entourage van De Maagd.

OZAN: MIRRORS
Zondag 22 september: 14.00 uur

De succesvolle Turkse dans/theatergroep OZAN waagt een sprong in de toekomst en gaat in het jaar 2222 op zoek naar de sporen van oude tradities. Deze wervelende folkloreshow met dans, muziek, sketches, klederdracht, authentieke instrumenten en futuristische elementen heeft een feestelijk foyerprogramma met live muziek.

PUCCINI-OPERA TOSCA
Zaterdag 28 september: 20.15 uur

Het beroemde Nationale Theater van Brno brengt de opera Tosca, een Puccini-meesterwerk met klassiek-romantische enscenering, schitterende decors en kostuums, topsolisten, indrukwekkend koor, groot orkest en Nederlandse boventiteling.

SUSKE & WISKE, DE MUSICAL
De eerste voorstellingen van Nederland!
Zondag 29 september: 13.00 en 16.00 uur

Suske & Wiske, Lambik, Jerom en Tante Sidonia gaan op spokenjacht in deze nieuwe vrolijke musical voor jong en oud met zang, dans en een flinke dosis Vlaamse humor. Door een ongelooflijke combinatie van film- en theatertechnieken komt de populaire strip tot leven. De première in Antwerpen was een daverend succes.

Openingstijden
In de periode tot 16 september is de administratie aan de Potterstraat geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00-12.00 uur, tel: 280500. Hier kunt u terecht voor informatie, gratis brochures, abonnementsbestellingen en theaterbonnen. De kassa is gesloten tot 14 september, 10.00 uur.