Socialistische Partij

Festival Tomaat

Op de derde zondag van september is op de Paasheuvel de verbeelding aan de macht. Muziek, zang, dans, theater, cabaret, poëzie en nog veel meer. En natuurlijk kan iedereen ook zijn eigen creativiteit laten spreken. Er is een speciaal kinderprogramma en in de ZOUT-tent wordt pittig gedebatteerd over het belang van cultuur voor de samenleving. Hoog tijd dat de verbeelding weer de ruimte krijgt, die ze verdient. En niet alleen in de bovenkamer van festivalbezoekers en artiesten.

Het weer is op 15 september ondergeschikt aan kunst en cultuur. Festival Tomaat gaat overdekt: in de Zonnehal, in grote tenten en zelfs in een overdekt openluchttheater. En bij mooi weer zetten we alles gewoon open. Een roemrucht rood cultuurverleden herleeft 15 september op de Paasheuvel. Wees erbij.

Tijdens Festival Tomaat wordt een nieuwe jaarlijkse SP cultuurprijs ingesteld. Heeft u een suggestie voor een geschikte naam voor deze prijs, die de kritische en eigenwijze functie van cultuur goed naar voren laat komen, laat het ons dan weten via onderstaand formulier:

Naam:
E-mail:

Entree volwassenen: 8 euro, kinderen t/m 12 jaar 4,50. SP-leden betalen slechts 6 euro voor volwassenen en 3,50 voor kinderen. Aanvang: 12.00 uur