PERSBERICHT

Deloitte Consulting en IBM leveren voortaan SAP' oplossingen voor de chemische industrie

Oplossingen ondersteund door IBM e-infrastructuur

Amsterdam, 16 september 2002 - Deloitte Consulting en IBM werken nauw samen om geïntegreerde oplossingen, steunend op de eServer van IBM, aan te bieden aan bedrijven uit de chemische industrie. De oplossing, die DC Chemicals (Deloitte Consulting Chemicals) heet, is een geïntegreerde oplossing van mySAP.com onderdelen gelinkt aan R/3 en integreert zich naadloos met de IBM e-Infrastructuur. DC Chemicals toont klanten uit de chemische industrie hoe de relatie tussen SAP' oplossingen en bedrijfsprocessen toegevoegde waarde oplevert, de bedrijven dichter bij de klanten brengt en verhoogde ROI oplevert.

Martin Tarr, directeur van IBM¹s computer services industry sector, zegt: "We zijn trots op de samenwerking met Deloitte Consulting. De IBM eServer technologie is de onderliggende backbone van DC Chemicals en zorgt ervoor dat alle onderdelen van de oplossing zonder problemen samenwerken en biedt een volledig geïntegreerde bedrijfsoplossing."

"DC Chemicals bevat bedrijfsscenario¹s die vele strategische problemen beschrijven waarmee bedrijven uit de chemische industrie vaak geconfronteerd worden. Veel van onze klanten weten dat je klantgerichte strategieën moet implementeren, maar DC Chemicals stelt hen visueel voor hoe je dit op een efficiënte manier doet en welke voordelen de implementatie oplevert", aldus Walter Vanherle, directeur process industry Europa, Deloitte Consulting.

De DC Chemicals oplossing wordt geïnstalleerd op de IBM eServer, een gamma van krachtige, betrouwbare en betaalbare servers met mainframe geïnspireerde technologieën voor Microsoft'Windows'2000 en Linux' toepassingen.

Over IBM
IBM is het grootste IT bedrijf ter wereld met reeds 80 jaar ervaring in het leveren van innoverende bedrijfsoplossingen. IBM werkt wereldwijd met "best-of-breed" onafhankelijke softwarehuizen om hoogwaardige geïntegreerde e-business oplossingen aan haar klanten aan te bieden. IBM biedt een volledig gamma van innoverende informatietechnologie, gaande van hardware, software en diensten tot complexe applicatie oplossingen, outsourcing projecten en opleidingen. U vindt IBM op het internet op http://www.ibm.com/solutions.

Over Deloitte Consulting
Deloitte Consulting (binnenkort Braxton) is een van 's werelds grootste organisatie-adviesbureaus en staat bekend om zijn directe aanpak van de meest ingewikkelde problemen in het moderne bedrijfsleven. De adviseurs van Deloitte werken nauw samen met de klant om de prestaties van hun bedrijf te verbeteren, de waarde van de onderneming voor de aandeelhouders te verhogen, en de concurrentiepositie van hun bedrijf te versterken. Deloitte Consulting heeft 15.000 vakbekwame medewerkers in dienst in 33 landen, en verleent zijn diensten aan meer dan eenderde van de bedrijven die zijn opgenomen in de Global Fortune® 500. U vindt Deloitte Consulting op het internet op http://www.dc.com.

OEDeloitte Consulting¹ en het OEDeloitte Consulting logo¹ zijn (geregistreerde) handelsmerken van Deloitte Consulting of diens gelieerde bedrijven. Alle overige product- en bedrijfsnamen en merken die in dit document worden genoemd zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren en worden alleen genoemd vanwege identificatiedoeleinden.