---
Getronics en ON Technology strategische partners in Enterprise Infrastructure Management
---
Toonaangevend wereldwijd aanbieder van IT-oplossingen en
-diensten bespaart IT-kosten,versnelt roll-outs van Windows2000 en XP en realiseert robuust desktop- en serverbeheer met producten van ON Technology Amersfoort, 16/09/2002

ON Technology (Nasdaq:ONTC) heeft een strategisch partnership gesloten met Getronics (Euronext Amsterdam:GTN). De partnerovereenkomst houdt in dat Getronics, een van 's werelds toonaangevende aanbieders van oplossingen en diensten aan zakelijke gebruikers van ICT, de complete productlijn van ON Technology zal aanbieden aan zijn klanten wereldwijd. Daarnaast gaat Getronics, met 28.000 werknemers in meer dan 30 landen, producten van ON Technology in zijn eigen Enterprise Service Centers inzetten. Een eerste contract als gevolg van deze nieuwe relatie is inmiddels al door Getronics met een van zijn grote klanten in Europa afgesloten.

Klanten van Getronics zullen ON Command CCM gebruiken o.a. voor versnelde roll-out van Windows2000 en XP, distributie van bedrijfskritische applicaties, systeembeveiliging en disaster recovery, met afnemende IT-kosten als resultaat.

Getronics koos ON Technology na een grondige evaluatie van concurrerende oplossingen voor softwarebeheer en -distributie. De geavanceerde technologie en uitgebreide functionaliteit van ON Command CCM gaven de doorslag.

ON Command CCM is het enige softwaredistributie en -managementsysteem dat volledig lifecycle-beheer biedt, inclusief unattended installatie van besturingssystemen en eenvoudige (one-click) disaster recovery. ON Command CCM biedt aan organisaties de mogelijkheid centraal of decentraal eenvoudig alle gebruikers - intern via LAN verbonden, op lokatie of onderweg - vanuit één punt te beheren.

"Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om meer en betere diensten tegen een aantrekkelijke, concurrerende prijs aan onze klanten aan te kunnen bieden. ON Technology heeft bewezen eersteklas technologie te leveren en te ondersteunen, die ons in staat stelt onze klanten de diensten waar zij om vragen te kunnen bieden," zegt Harry Bijsterbosch, Global Director NetWorkPlace bij Getronics. "Gemeten volgens balanced score card principes komen de oplossingen van ON Technology gewoon als beste uit de bus. ON's open en schaalbare platform biedt zowel aan onze klanten als aan ons belangrijke strategische en operationele voordelen."

"Wij zijn verheugd dat Getronics ons heeft gekozen om hun eersteklas dienstenaanbod en concurrentievoordeel verder uit te breiden,"zegt Coen Kijk in de Vegt, Country Manager ON Technology Benelux. "Naarmate IT infrastructuren binnen bedrijven verdeelder en complexer worden zullen meer en meer IT managers op zoek gaan naar partijen als Getronics, die diensten aanbieden die tegen gereduceerde kosten de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van hun IT infrastructuur vergroten. Wij zien hier een belangrijke markt voor ON Technology ontstaan."

---
END

---
Over Getronics
Met meer dan 28.000 medewerkers in ruim 30 landen, is Getronics één van 's werelds toonaangevende aanbieders van leveranciersonafhankelijke oplossingen en diensten voor de professionele gebruiker op het gebied van Informatie- en CommunicatieTechnologie (ICT).
Getronics biedt advies en ontwerpt, bouwt, implementeert en beheert geavanceerde oplossingen en diensten op het gebied van Infrastructure Solutions en Business Solutions. Getronics helpt een groot aantal vooraanstaande internationale bedrijven bij de maximalisatie van de waarde van hun technologie-investeringen en het verbeteren van de interactie met hun klanten. Het hoofdkantoor van Getronics is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast zijn er regionale hoofdvestigingen in Boston, Singapore en Washington DC. Getronics is genoteerd op Euronext Amsterdam ('GTN'). Voor meer informatie over Getronics, ga naar: www.getronics.com

Over ON Technology
ON Technology (NASDAQ: ONTC) stelt IT-organisaties en service providers in staat om de volledige levenscyclus van computersystemen op verschillende locaties te beheren over een bedrijfsnetwerk. De oplossingen van ON Technology worden gebruikt om toepassingen, besturingssystemen, inhoud op desktops, draagbare pc's en servers snel en betrouwbaar in te zetten en te beheren.
Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM, wordt momenteel wereldwijd gebruikt om in meer dan 600 ondernemingen software te distribueren en te beheren op meer dan 630,000 bedrijfscomputersystemen.
Distributiepartners, integrators en service providers over heel de wereld maken gebruik van ON Command CCM om uitbestedingen sneller en economischer te laten verlopen en om het tempo van de uitvoering van de upgrades op te voeren. Daarnaast onderhoudt ON Technology een strategische en technologische samenwerking met organisaties zoals DELL Computer, 3Com, Intel, SUN Microsystems en Microsoft. Voor verdere informatie bezoek de website van ON Technology: www.ontechnology.info

Voor verdere informatie
ON Technology Benelux
Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux Hardwareweg 4, 3821 BM Amersfoort
Tel: 31 33 45 46 638, GSM: 31 6 21 25 4162 of onbenelux@on.com
Journalisten
NewsEngine PR
Ineke Tiesinga, Sara Buytaert
Paasheuvelweg 26, Amsterdam Z.O.
Tel: 31 20 567 21 70
ineke.tiesinga@newsenginepr.com,
sara.buytaert@newsenginepr.com
Ref.:ONT0041-D75A6