Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 16-09-2002 Persbericht district Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VERNIELING, Vught

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een 24 jarige man op de Kappellaan in zijn woonplaats Vught aangehouden. De man had kort daarvoor een ruit van een woning aan de Michiel de Ruyterweg in Vught ingegooid.

MISHANDELING, SCHIJNDEL

Zondagavond is een 37-jarige man uit Schijndel aan de Grevekeur mishandeld door een plaatsgenoot. De man liep enkele gekneusde ribben op, een gescheurde lip en wenkbrauw en had enkele losse tanden. De oorzaak is nog onduidelijk. Politie onderzoekt de zaak.

INBRAAK BEDRIJF, Boxtel

Zondagavond is er ingebroken in een bedrijf aan de Van Beekstraat in Boxtel. De inbreker is er vandoor gegaan met een kleine hoeveelheid alcoholische drank.

AANRIJDING, Helvoirt

Maandagochtend heeft er op de Loonse Baan in Helvoirt een aanrijding plaatsgevonden tus-sen twee personenautos. Een 33-jarige bestuurder uit Tilburg reed op de Loonse Baan in de richting van Vught en verleende op de kruising geen voorrang aan een 49-jarige bestuurder uit Helvoirt. De auto van de Tilburger werd door de klap weggeslingerd en belandde op de zijkant. De man moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd. De mannen kwamen met de schrik vrij.