Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 16-09-2002 Persbericht district Maasland

NIEUWE AANHOUDINGEN TERZAKE BEROVINGEN SCHOLIEREN

De politie in Oss heeft vanmorgen in het kader van hun onderzoek naar een aantal berovingen van jeugdige scholieren twee Osse jongens van 15 en 16 jaar oud aangehouden. Vorige week zijn al een jongen en eenmeisje van 16 jaar aangehouden. Men verwacht nog meer aanhoudingen. In totaal heeft de politie 18 berovingen opgelost. Deze zijn in hoofzaak gepleegd in Oss tussen juni 2002 en vorige week.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING, Oss

Een onbekend gebleven automobilist is zondagmiddag doorgereden na een verkeersongeval op de rotonde van Het Woud, De Heihoeksingel en de Joost van den Vondellaan in Oss. Bij het verlaten van de rotonde reed de automobilist een 21-jarige fietser aan die daardoor ten val kwam. Haar fiets, schoeisel en kleding werden beschadigd en haar linkerhand raakte zwaar gekneusd. Een getuige heeft het kenteken van de auto opgenomen. Een onderzoek naar de bestuurder heeft nog niets opgeleverd.

ALCOMOBILISTEN RAKEN RIJBEWIJZEN KWIJT, Berghem-Oss

Een 32-jarige automobilist uit Berghem bleek zondagmiddag bij een controle op de Burgemeester van Erpstraat in woonplaats zoveel gedronken te hebben dat hij zijn rijbewijs in moest leveren. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Een 55-jarige automobilist is afgelopen nacht op de Looveltlaan in zijn woonplaats Oss betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Hij bleek zoveel gedronken te hebben dat zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Ook een 28-jarige automobilist uit Haren raakte zijn rijbewijs kwijt. Hij reed zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank over het Bevrijdingshof in Oss.

AUTODIEFSTAL, Vinkel

In het afgelopen weekeinde is vanaf Vinkeloord in Vinkel een blauwe personenauto van het merk Ford escort en voorzien van het kenteken LF-SN-95 gestolen.