Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amerikaanse reseller brengt tweedehands Cisco op Europese markt
Network Hardware vestigt Europees hoofdkantoor in Amsterdam

AMSTERDAM, 17 SEPTEMBER 2002 - Network Hardware Resale (NHR), een grote Amerikaanse reseller in tweedehands Cisco apparatuur, heeft haar Europese hoofdkantoor in Amsterdam officieel geopend. Het familiebedrijf uit Californië is in eigen land al 17 jaar met succes actief. NHR's grootste troef is de enorme prijskorting voor Cisco apparatuur die kan oplopen tot 95% van de nieuwwaarde.

Network Hardware Resale is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste resellers van tweedehands Cisco Systems switches en routers. De Amerikanen concentreren zich in Europa vooral op middelgrote en grote ondernemingen. NHR helpt bij het vinden van de juiste netwerkapparatuur en biedt dezelfde garantie als Cisco op alle producten (standaard 90 dagen of meer).

Charles W. Sheldon, president en CEO van NHR: "De vraag naar tweedehands Cisco apparatuur is zowel in Europa als in Azië geëxplodeerd. We hebben ervoor gekozen ons hoofdkantoor in Amsterdam te vestigen en kunnen nu van hieruit onze bestaande en nieuwe Europese klanten van onze producten voorzien." Sheldon ziet het voordeel voor zijn klanten vooral in de enorme prijsverschillen tegenover nieuwe producten: "Dat biedt ongekende mogelijkheden. Niet alleen voor starters maar voor alle bedrijven."

Over Network Hardware Resale (www.networkhardware.com)
Network Hardware Resale (NHR) is in 1986 opgericht door Charles W. Sheldon. Het familiebedrijf is gevestigd in Santa Barbara, Californie, en telt inmiddels 50 medewerkers in de VS en Europa. In Nederland wil de organisatie in de komende vijf jaar groeien naar nog eens 50 medewerkers. NHR is wereldwijd inmiddels een van de grootste resellers op het gebied van Cisco switches en routers. In 2000 en 2001 is het bedrijf door Inc. Magazine uitgeroepen tot een van de 500 snelst groeiende ondernemingen van de Verenigde Staten. In 2000 stond NHR op plaats 93, in 2001op plaats 158.

EINDE BERICHT


Ingezonden persbericht