Ingezonden persbericht


30a3eb0.jpg30a4c68.jpg

PERSBERICHT

E-Storage brengt PR- en marketingactiviteiten onder bij The Communication Force

Amstelveen, 17 september 2002 - E-Storage, Nederlandse storage integrator, is voor haar PR- en marketingactiviteiten een samenwerking aangegaan met The Communication Force. E-Storage heeft vanwege de continue groei besloten haar PR- en marketingactiviteiten uit te besteden. The Communication Force, gevestigd te Amstelveen, is een PR- en marketingbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de ICT. Zij zal E-Storage begeleiden met een volledig geïntegreerde communicatiestrategie bestaande uit PR, reclame en direct marketing.

De core activity van E-Storage bestaat uit het ontwerpen en implementeren van geavanceerde opslaginfrastructuren voor grote bedrijven en instellingen. Doelstelling van E-Storage is het bieden van maximale exploitatie van bedrijfsinformatie. E-Storage biedt hiervoor zowel tape- als disk subsystems, SAN/NAS oplossingen als software management (Veritas, Tivoli). E-Storage is een premier business partner van IBM. De geboden oplossingen zijn echter voor meerdere platforms inzetbaar. E-Storage kan klanten zoals Ahold, Interpay, Ernst en Young tot haar portfolio rekenen.

Frans Blankert, directeur E-Storage: The Communication Force heeft verstand van marketing én van ICT. In onze eerste besprekingen heeft The Communication Force ons een helder plan aangeboden met het rendement van het marketingbudget als uitgangspunt voor de geïntegreerde marketingcommunicatiestrategie die The Communication Force voorstaat. Dit gaf voor ons de doorslag om voor dit bureau te kiezen .

Over E-Storage

E-Storage is een Nederlandse storage integrator, die zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde opslaginfrastructuren aan grote (top 100) bedrijven en instellingen. Opgericht in 1999 is E-Storage inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met grote klanten als ABN Amro, Interpay en Ahold. Doelstelling van E-Storage is het bieden van de maximale exploitatie van bedrijfsinformatie. Hierbij wordt rekening gehouden met continue wijzigingen en toenemende vereisten, het onderzoek, advisering en levering van complete oplossingen voor beschikbaarheid, veiligheid en accuraatheid van alle informatie op ieder platform. Meer informatie vindt u op www.e-storage.nl.

Over The Communication Force

The Communication Force is een full-service PR- en marketingbureau gespecialiseerd op de ICT markt. Klanten kunnen er terecht voor alle marketing- en communicatiedisciplines zoals bijvoorbeeld PR, Direct Mail en advertising, evenals voor consultancy op het gebied van het formuleren en implementeren van marketingstrategieën. Hierbij dient het rendement van het marketingbudget als uitgangspunt voor de geïntegreerde marketingcommunicatiestrategie. Meer informatie vindt u op www.communicationforce.com.Ingezonden persbericht