Persberichten politie Rivierenland

---

Dinsdag, 17 september 2002

---

Driel, daders mishandeling aangehouden
De politie heeft gisteren een 32-jarige man uit Wychen en een 33-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Beiden hebben op 9 september tijdens de kermis in Driel twee mannen mishandeld. De twee daders hebben een boete gekregen van 200 euro.

Duiven, auto-inbraken
Afgelopen weekend is in vier auto 's in Duiven ingebroken. De buit bestond uit autoradio's, een navigatiesysteem en cd's. Het betroffen geparkeerde auto's aan de Carillonstraat, Castor, Burgemeester Kemmelaan en de Vleugelstraat. In alle gevallen werden de auto's opengebroken, waardoor ook nog eens braakschade is ontstaan.
Zevenaar, aanhoudingen graffity-spuiters
In de nacht van zaterdag op zondag werden een 21-jarige en een 23-jarige inwoner van Zevenaar op de Heerenmaten te Zevenaar aangehouden terzake vernieling. Eerstgenoemde bleek een rugzak vol spuitbussen bij zich te hebben. Hij bleek met graffiti de letters 'AB' te hebben gespoten op de muur van de sporthal daar, maar ook op een muur van het Liemers College aan de Zonegge te Zevenaar. Van beide vernielingen werd aangifte opgenomen. De schade bleek respectievelijk 250 en 350 euro. De dader dient de schade te vergoeden. De tweede man bleek geen feiten te hebben gepleegd. Na verhoor werden beide heren heengezonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl