Nieuwspoort, Den Haag, de Derde Dinsdag van september

De regering ontvouwt haar plannen, Tridion introduceert R5

Persbijeenkomst: Introductie Tridion R5
dinsdag 17 september
10.00 uur 13.00 uur
Nieuwspoort, Den Haag

Geachte redacteur,

Prinsjesdag in Den Haag en 'content is king'. Maar dan wel content in de breedste zin van het woord. Organisaties willen steeds meer gebruik maken van alle informatie die aanwezig is in diverse formaten en systemen. Hierdoor neemt het belang toe van een efficiënt beheer en ontsluiting van deze content naar on-line, maar ook off-line kanalen. Web Content wordt daarmee Enterprise Content. Content Management wint aan reikwijdte en belang. Tegelijkertijd worden de eisen strenger die aan dergelijke enterprise content management-oplossingen worden gesteld.

Tridion komt met een geheel nieuwe release van haar content management-software: Tridion R5. Niet langer toegespitst op alleen web content, maar bij uitstek toegerust voor bedrijfskritische enterprise content. Modulair opgezet, met bijzondere aandacht voor hergebruik van content en gebruiksvriendelijkheid. Robuust, schaalbaar en bewezen.

Omdat de derde dinsdag in september per definitie het domein is van de regeringsverklaring, zal ook tijdens deze persbijeenkomst een vertegenwoordiger van de regering(.nl) tekst en uitleg geven over hun ervaringen met content management. Regering.nl is de nieuwe regeringswebsite die bij het aantreden van de nieuwe regering het licht zag en zich inmiddels mag verheugen in ruim 3000 bezoeken per dag.

Tridion nodigt u uit aanwezig te zijn bij deze persbijeenkomst op 17 september vanaf 10.00 uur in Nieuwspoort, Lange Poten 10 in Den Haag. Het programma van de ochtend ziet er als volgt uit:

10.00 uur Welkom en introductie door Jos Dikhoff, CEO van Tridion

10.30 uur De markt van CMS: waar staan we nu?, door Peter Paul Tonen, Business Development Manager CM van Cap Gemini Ernst & Young

11.00 uur Regering.nl: wat is het belang van CMS en hoe wordt het toegepast?, door Jan Postema, Projectmanager ICTU van Rijksintranet

11.30 uur Tridion R5: een productdemonstratie, door Jaco van Wilgenburgh, Manager Product Management van Tridion

12.00 uur Vragen / discussie

12.30 uur Lunch

Via een reply op deze mail kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst. Wilt u meer informatie over de bijeenkomst of Tridion dan kunt u contact opnemen met Willemijn Vader, 0317-410483 of tridion@whizpr.nl.

Met vriendelijke groeten,
Namens Tridion

Willemijn Vader
Whizpr