Ministerie van Financiën

Persbericht
No 02/212
Den Haag
12 september 2002

Website voor Prinsjesdag 2002
Vanaf 12 september is er een weer speciale website voor Prinsjesdag beschikbaar. Op de site staan niet alleen de officiële documenten, maar ook andere interessante informatie over Prinsjesdag en de Miljoenennota. Het adres van de site is: http://www.minfin.nl/prinsjesdag Vanaf 11 september komt de volgende informatie op de site: virtuele rondleiding door o.a. de ministersgang, video-interview met de bewindslieden, een prijsvraag, een memory spel en Prinsjesdag in het nieuws. Vanaf Prinsjesdag
Op Prinsjesdag, vanaf 15.15 uur worden de officiële documenten openbaar gemaakt, zoals de Miljoenennota, de Hoofdpunten van het regeringsbeleid en de begrotingen van alle departementen. Daarnaast publiceert Financiën verschillende factsheets, persberichten en een samenvatting van de Miljoenennota. Op de Jongerensite wordt weer een nieuw digitaal stripverhaal geplaatst.

Embargosite
Voor journalisten stelt Financiën ook dit jaar een speciale embargosite open. Vanaf vrijdag 13 september, om 13.00 uur kunnen journalisten, die zich hebben aangemeld en een wachtwoord hebben ontvangen, de site bezoeken.