Nationaal Dubo Centrum

woensdag 3 juli 2002

Praktijkdag 'Duurzaam Bouwen in de GWW'

Op 17 september 2002 vindt de Praktijkdag 'Duurzaam Bouwen in de GWW' bij het opleidingscentrum voor de wegenbouw SBW te Harderwijk plaats.

Binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw is de afgelopen tijd zeer creatief en innovatief gewerkt om op een praktische manier invulling te geven aan de doelstellingen voor Duurzaam Bouwen. Dit heeft geleid tot een groot aantal nieuwe technieken, toepassingen en processen. Deze zijn deels opgenomen in een nieuw Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen GWW dat in september wordt uitgegeven. Een goed moment om deze kennis en ervaring met elkaar te delen.

Rijkswaterstaat, CROW en CUR organiseren samen op 17 september 2002 op het praktijkterrein van SBW te Harderwijk een Praktijkdag voor Duurzaam Bouwen in de GWW. Naast de overhandiging van het eerste exemplaar van het nieuwe Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen GWW, zullen op deze dag lezingen worden gegeven over uitvoeringsprojecten die de laatste ontwikkelingen op dit gebied laten zien. In het programma is veel tijd ingeruimd om elkaar te ontmoeten en voor het bezoeken van de kennismarkt met stands met nieuwe producten en demonstraties van nieuwe uitvoeringstechnieken. Kortom, een dag voor opdrachtgevers, ontwerpers en uitvoerders in de GWW-sector!

Meer informatie
Voor aanmeldingen en meer informatie over deze dag kunt u contact opnemen met mevrouw Sandra Broekhof van CUR (0182 - 540 600).