Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 16-09-2002 De Gouden Tip 17 september

Politie vraagt hulp kijkers bij oplossen zes zaken

VENLO De politie Limburg-Noord hoopt met het opsporingsprogramma De Gouden Tip op dinsdag 17 september op L1-televisie, met hulp van de kijkers, (onder voorbehoud) zes zaken op te lossen.

Dodelijk verkeersongeval in Roermond

Bij een zwaar verkeersongeval op het Wilhelminaplein in Roermond komt een 20-jarige automobilist uit die stad om het leven. De exacte toedracht is voor politie en justitie nog niet duidelijk. De politie hoopt dat getuigen van dit dramatische ongeval zich tijdens de uitzending zullen melden.

Beroving in Tegelen

Op het fietspad langs de Streekweg in Tegelen wordt in de avonduren een 18-jarig meisje van haar fiets getrokken. Nadat ze is mishandeld wordt ze ook nog van haar handtas beroofd. De politie hoopt, door deze zaak te reconstrueren, de daders op het spoor te komen.

Bewakingsbeelden

Indien de beschikbare zendtijd dat toelaat, worden in de uitzending vier zaken behandeld met bewakingsbeelden. Gepland staan de diefstallen van pinpassen in Venlo en Maasbree, een greep uit een kassalade in Velden en een brutale winkeldiefstal in Roermond.

Het programma wordt uitgezonden op dinsdag 17 september om 17:07 uur op L1-televisie. Die avond is het programma in herhaling te zien om zeven minuten over elk uur tot 22:25 uur. Ook woensdag 18 september wordt het programma elk uur herhaald in de dagcaroussel tussen 09:00 en 17:00 uur.