Ingezonden persbericht

1000 GezondheidsnieuwsFeiten

ALMERE, 20020920 -- Vandaag, 20 september 2002, heeft Gezondheidsnieuws.Net haar duizendste nieuwsfeit geplaatst. sinds de oprichting van de site in 1999 vervuld Gezondheidsnieuws.net daarmee steeds meer een behoefte voor zowel de medische als de doelgroep der consumenten.

Gezondheidsnieuws.Net is een onafhankelijke nieuwsservice van 1492Webdesign in Almere, met als doel om medisch nieuws, nieuws over ziekte en gezondheid en lifestyle onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Veelal gaat het om onderwerpen die in de reguliere pers geen aandacht krijgen.

Sinds de oprichting mag Gezondheidsnieuws zich daarom verheugen in een vast en groeiend publiek dat o.a. afkomstig is van ziekenhuizen, universiteiten, ministeries en grote multinationale bedrijven. Daarnaast weet ook de consument Gezondheidsnieuws goed te vinden.

Met het duizendste bericht is er zeker geen einde gekomen, de komende jaren zal Gezondheidsnieuws.Net doorgaan met het brengen van dat nieuws dat ons allemaal aangaat, het nieuws over onze gezondheid.