Ingezonden persbericht

Beste,

Hierbij ontvangt u ons persbericht over het aftreden van Larry Ellison als Apple Director.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Patrice Hijsterborg

PERSBERICHT
Voor de wereldwijde markt

Larry Ellison treedt af als Apple Director

Bunnik, 20 september 2002 - Apple maakt vandaag bekend dat Lawrence J. Ellison, voorzitter en CEO van Oracle Corporation, zich terugtrekt als lid van de Board of Directors van Apple.

"Ik zal mijn adviserende rol voor Steve en het uitvoerende managementteam van Apple blijven voortzetten. Ik heb momenteel echter niet genoeg tijd om voldoende formele vergaderingen bij te wonen, zoals dat van een lid van de Board of Directors wordt verwacht", aldus Ellison.

"Larry heeft gedurende vijf jaar uitstekend werk gedaan voor alle Apple aandeelhouders", aldus Steve Jobs, CEO van Apple. "We zijn dan ook erg blij dat we informeel van zijn adviezen gebruik kunnen blijven maken."

© 2002 Apple. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS en Macintosh zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars. # # #

Apple Computer, Inc. gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple staat nu opnieuw achter zijn oorspronkelijke missie: de beste producten leveren op het gebied van personal computers aan studenten, docenten, ontwerpers, grafici en consumenten over de hele wereld, door middel van innovatieve programmatuur, apparatuur en internetproducten.

Websites van Apple:
Voor informatie over Apple: http://www.apple.com Voor informatie over Apple Nederland: http://www.apple.com/nl Voor persberichten, achtergrondinformatie en contactinformatie: http://www.apple.com/nl/pr

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Patrice Hijsterborg
MarCom & PR Manager Apple Nederland
Kosterijland 42
3981 AJ Bunnik
Tel: +31 (0) 30 659 39 40
Fax: +31 (0) 30 659 38 50
E-mail: hijsterborg.p@euro.apple.com