Digitale Gemeente Houten

Houten verwelkomt 40.000 ste inwoner.

zaterdag 21 september 2002 - Bron: Redactie SDGH

Houten heeft zaterdagmiddag de 40.000ste inwoner van de gemeente gehuldigd. Het ging om de 35-jarige Jeroen van Strien die zich met zijn vrouw en twee kinderen in de nieuwbouwwijk Schonauwen heeft gevestigd.

Burgemeester C. Lamers, de vier wethouders en de heer H. Slappendel van het Ontwikkelingsverband Houten hebben deze middag de nieuwe bewoners in het zonnetje gezet. Daarbij kreeg de familie van Strien twee fietstassen, een meerbadenkaart voor Zwembad De Wetering en een cadeaubon van De Kring aangeboden. Tevens heeft de familie een cheque gekregen t.b.v. een ballonvaart.

In het centrum van de wijk heeft de familie samen met buurtkinderen en de het Houtens college een volwassen kastanjeboom gepland.

Wethouder R. Lubberdink die verantwoordelijk is voor de bouw van de Houtense nieuwbouw heeft de brochure video Vinex halverwege ten doop houden en het eerste exemplaar van de brochure overhandigt aan de familie.

Voorzitter B. de Groot van bewonersvereniging Schonauwen 1 vroeg in zijn toespraak aandacht voor de ontsluiting van de wijk richting station Castellum. Bewoners moeten omfietsen om hier te komen. Wethouder Lubberdink liet daarop weten hierover te willen praten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).