Gemeente Baarn

Baarnse dag zonder auto

04-09-2002

Baarn krijgt lucht?

Aandacht voor het landelijke en Europese initiatief om één dag per jaar de auto te laten staan en lekker luchtig op de fiets te stappen of een wandeling te maken in de buurt. De werkgroep Baarnse Dag Zonder Auto (BDZA) zal op deze 22e september 2002 weer de mogelijkheden voor vermindering van het autogebruik onder de aandacht proberen te brengen en initiatieven van de baarnse inwoners ondersteunen.

Nederland krijgt lucht!
Het landelijke motto van dit jaar luidt: Nederland krijgt lucht! Niet voor niets gekozen natuurlijk. We mogen ons toch echt af en toe wel bewust zijn van schone lucht als een van de 1e levensbehoeften. Sterker dus we kunnen niet zonder!!!!
Maar een dagje zonder auto kunnen we bést!! Zie voor meer informatie in Nederland en Europa ook de website van de autovrije dag: www.autovrijedag.nl

Enthousiast
De 22e september valt dit jaar precies op een zondag. Zo kunnen we er weer eens een ouderwets gezellige autoluwe zondag van maken! Met activiteiten voor en door jong en oud. Misschien is het aardig voor úw straat of buurt? Spelende kinderen een hele dag álle ruimte, gezellig en ongedwongen, de fiets bij de hand. Een gezellige buurtbarbecue als afsluitend feest. Sport en spel met elkaar en genoeg leuke uitstapjes, lekker dichtbij.

Bent u ook enthousiast te krijgen voor zon zinnige, luchtige zondag? Meld u dan telefonisch aan bij de werkgroep BDZA (contactpersoon W. Genuit tel. 5421347). Zij zullen er samen met u en de gemeente een grandioze autovrije dag van maken! U kunt de BDZA leden ook vinden met een infostand op de culturele markt, op zaterdag 14 september aanstaande!

Geef Baarn óók meer lucht en doe mee!