Korps: Flevoland, plaats: Almere 23-09-2002 Onbekend slachtoffer in Opsporing Verzocht Stafdienst Communicatie, M. Westerink, 06 - 537 37 697

ALMERE - De Politie Flevoland vraagt vanavond in het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht voor de identificatie van een slachtoffer. Vorige week woensdagmiddag raakte een nog onbekende man betrokken bij een eenzijdig ongeluk op de Markerkant in Almere. De man reed zonder helm met hoge snelheid op een bromfiets, vloog uit de bocht en kwam tegen een telefooncel tot stilstand. De man werd per ambulance overgebracht naar het AMC in Amsterdam. Daar overleed hij de volgende morgen als gevolg van ernstig hoofdletsel.

De politie heeft direct een onderzoek gestart om de identiteit van deze man te achterhalen. Tot op heden is dat nog niet gelukt. De politie hoopt na de uitzending, waarin een foto wordt getoond van het slachtoffer en van de gesp die het slachtoffer aan zijn riem droeg, voldoende tips binnen te krijgen om de identiteit vast te kunnen stellen en zijn familie op te sporen.

Opsporing Verzocht wordt vanavond uitgezonden op Nederland 1 om 19.00 uur en 21.57 uur. De uitzendingen worden morgen via dezelfde zender om 12.22 uur.


Noot voor de redactie /