Korps: Utrecht, plaats: Utrecht Persberichten district Eemland zuid, 09.35 uur

Verdachte inbraak aangehouden

AMERSFOORT De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 40-jarige en een 51-jarige man beide zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van inbraak in een boot.

De politie ontving de melding dat rond 01.30 uur twee personen bij een aangemeerde boot bij de brug aan de Kleine Koppel aan het inbreken waren. De politie ging naar de boot en trof het duo in de machinekamer aan. De beide verdachten zijn aangehouden en ingesloten in het politiebureau in afwachting van nader verhoor.

Tips Opsporing Verzocht

AMERSFOORT Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht is maandagavond een groot aantal tips binnen gekomen over de onbekende man.

Op maandag 16 september werd op de kruising van de Magelhaenstraat met de Beringstraat het levenloze lichaam van een tot nu toe onbekende man aangetroffen. De onbekende man werd maandagavond in het programma Opsporing Verzocht getoond. Na de uitzending kwamen rond de 60 tips binnen bij de politie.

Op dit moment is het nog onduidelijk of er bruikbare tips bijzitten. De politie van het district Eemland zuid wil nog steeds in contact komen met mensen die op bovengenoemde datum, tijdstip en plaats of bij het zien van de foto iets bijzonders gezien hebben. Heeft u informatie belt u dan met de politie van het district Eemland zuid, tel.: 0900 88 44. Tips Opsporing Verzocht