Ingezonden persbericht

24 september 2002


Pridis tekent exclusief distributiecontract met Dupaco distribution bv Vianen, 24 september 2002 - Pridis b.v., fabrikant van ondermeer het kostenregistratie- en telefoonmanagementsysteem Florin 4.0, heeft een exclusief distributiecontract getekend met Dupaco distribution bv te Leusden. Dupaco is hiermee de exclusieve distributeur van het pakket Florin waar het resellers van Siemens telefooncentrales betreft.

Dupaco staat bekend om haar technische en commerciële ondersteuning van haar resellers en haar knowhow op het gebied van data- en telecommunicatie. Het bedrijf heeft in de afgelopen periode een sterke groei gerealiseerd, zowel in de omzet van Siemens telefonieproducten als in het aantal afnemers ervan.

Pridis heeft in het kader van haar samenwerking met Siemens Dupaco verkozen tot distributeur voor Nederland in de productgroep Telecom. Gregor van der Mark, commercieel directeur van Pridis : "Met Dupaco als distributeur hebben wij een uitstekend bereik van het Siemenskanaal en zijn ervan overtuigd dat we met Dupaco als partner zowel de huidige als de toekomstige dealers kunnen bedienen." Bart van Rheenen, CEO van Dupaco, is van mening dat de kostenregistratiesoftware van Pridis door resellers als een waardevolle aanvulling wordt gezien. Het stelt hun klanten in staat om op eenvoudige en gedetailleerde wijze kosten te definiëren en te beheersen.

+++
Over Dupaco distribution bv
Dupaco distribution bv (www.dupaco.nl ) levert sinds 17 jaar high end oplossingen voor I.T platvormen via het i.c.t kanaal en heeft als competentie gebieden telecommunication, operating systems ( Unix, Linux, Citrix en Microsoft) connectivity, computer systems, management en migratie tools en security ten behoeve van high availibility systems en secure networks. Tevens is Dupaco geautoriseerd trainingscenter voor Microsoft (CTEC) maar is ook Linux Open Learning Center en geautoriseerd trainingscenter voor Symantec. Daarnaast biedt Dupaco uitgebreide ondersteuning en detacheringsmogelijkheden. Het bedrijf is gevestigd in Leusden en er zijn ruim veertig mensen werkzaam.

Over Pridis
Pridis is opgericht in 1994 en doet onderzoek naar en houdt zich continue bezig met de ontwikkeling van communicatie management software (spraak gerelateerd). De oplossingen die Pridis levert aan een breed distributiekanaal in Europa zijn compatible met ieder merk switch. De oplossingen die Pridis biedt zijn zowel voor PC-bedieningssystemen als voor workflow-scripting. Pridis heeft uitgebreide trainingsfaciliteiten voor haar distributeurs en hun dealers. Een eigen servicedesk zorgt ervoor dat Pridis altijd te bereiken is voor vragen vanuit de Europese markt waar het Pridis producten betreft.