Provincie Limburg

Werkzaamheden aan de N274 Brunssum-Posterholt (247)

Constructief onderhoud en aanbrengen verkeersgeleiders

Op de provinciale weg N274 worden van week 40 tot en met week 45 onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd. Verder worden er nieuwe verkeersgeleiders aangebracht, wordt de verlichting aangepast en worden de dubbele strepen op de wegas voorzien van reflectoren.

De aanwezige teerhoudende toplaag wordt afgefreesd, waarna het wegdek wordt voorzien van een nieuwe deklaag van 3 centimeter steenmastiekasfalt. Ter plaatse van de aansluiting Annendaalsedijk en Akerstraat zullen verkeersgeleiders aangebracht worden. De verlichting wordt aangepast en de markeringen worden uitgevoerd in duurzaam veilige dubbele asstrepen met reflectoren over het gedeelte ten noorden van de Annendaalsedijk.

Informatie verkeersmaatregelen
De provinciale weg N274 wordt van de Postweg tot de aansluiting Annendaalsedijk voor beide richtingen volledig afgesloten. Het verkeer van noord naar zuid wordt omgeleid via de Vlodropperweg, Boomstraat en Annendaalsedijk, uitkomend op de Provincialeweg. Het verkeer van zuid naar noord wordt omgeleid via Koningsbosch, Echt en de N271 (Sittard-Roermond). Het verkeer komende van de Annendaalderweg (Mariahoop) richting Posterholt wordt omgeleid via de Bergweg (richting Montfort), Gestraatje, Lemmensweg, Brandlintjesweg, Sweeltjesbosweg en Waarderweg, Grote Bergerweg richting Linne. 24-9-2002 11:50