Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 24-09-2002
Persberichten van dinsdagmorgen 24 september 2002

Bert Peters, telefoon 0592 361294 of 06 53 23 80 59.

Beenbreuk na fietsongeval

Coevorden - Afgelopen zaterdag fietste omstreeks 14.00 uur een 25-jarige vrouw uit Coevorden op haar fiets op de Weth. Donkerstraat. Daar kwam haar een mountainbiker tegemoet die de bocht wat ruim nam toen hij uit de Secr. Bruintjesstraat kwam. Een aanrijding tussen beiden volgde waarbij de vrouw ten val kwam en als gevolg daarvan haar been brak. Zij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De mountainbiker, een blanke man met een rood snorretje, bleef wachten tot de ambulance vertrok waarna hij wegreed. De politie wil graag met hem in contact komen om gegevens uit te wisselen. De man reed op een geel/zwarte fiets en droeg een rode bodywarmer en blauwe spijkerbroek.

Roden Gistermiddag werd een 70-jarige vrouw uit Roden liggend aangetroffen op het fietspad bij de oversteekplaats van de Leeksterweg/ Zulthe. Zij was met haar fiets ten val gekomen. Mogelijk is een meisje op een fiets getuige hiervan geweest, de politie wil graag met haar in contact komen. De vrouw werd met onbekend letsel naar het Martiniziekenhuis overgebracht.

Woninginbraak

Hoogeveen Werd gistermiddag tussen 14.00 en 18.30 uur ingebroken in een woning aan de van Limburg Stirumstraat. De 45-jarige bewoonster ontdekte bij thuiskomst dat haar tv was weggenomen en dat uit de garage haar Renault-personenauto was weggenomen. Schadebedrag niet bekend.

Inbraak zwembad

Valthermond Werd gistermiddag aangifte gedaan van inbraak in het gebouw van het zwembad aan het Noorderdiep. Een raam en een deur werd geforceerd waarna men kon binnenkomen. Uit de berging werd de versterker met microfoon en een cd-speler weggenomen. Een 54-jarige man uit Valthermond deed namens de gemeente Borger-Odoorn aangifte.