Gemeente Bergen op Zoom


Kaartverkoop nu ook on line via www.demaagd.nl

Na de succesvolle abonnementenverkoop zorgt ook de losse kaartverkoop van Stadsschouwburg De Maagd voor records. Door de grote keuzespreiding zijn er voor de meeste voorstellingen nog plaatsen vrij op alle rangen. Om de drukte bij de kassa's te omzeilen kan men vanaf vandaag ook on line reserveren via www.demaagd.nl. Deze nieuwe site biedt behalve uitgebreide beschrijvingen van de voorstellingen ook interessante gegevens over het gebouw, verhuringen, jongerenactiviteiten en algemene zaken.

Sinds de start van de losse verkoop op zaterdag 14 september zijn er in een week tijd al bijna 3000 plaatsbewijzen verkocht. Opvallend is daarbij dat net als bij de abonnementenverkoop de keuze zeer gespreid is. Er is dus sprake van een breed gewaardeerd programma. Voor de meeste voorstellingen zijn er op alle rangen nog plaatsen vrij. Daarvoor kan men van maandag tot en met zaterdag, tussen 12 en 16 uur, terecht aan de dagkassa, Potterstraat 23, telefoon: 0164-280555. Ook kan men vanaf vandaag on line reserveren via de nieuwe website: www.demaagd.nl.

Nog volop plaats
Dankzij de grote keuzespreiding bij de kaartverkoop zijn er voor de meeste voorstellingen nog plaatsen vrij op alle drie de rangen. Geheel uitverkocht zijn inmiddels Fire of Dance, Poppentheater 't Nieuwsgierige Aagje, Golden Earring, De Vliegende Panters en Tineke Schouten. Bij de volgende voorstellingen is de rangkeuze beperkt: Arie & Silvester, Mini & Maxi, Marc-Marie Huijbregts, Spirit of the Dance, Gouwe Handjes, Lebbis, Brasil Tropical, Momenten van Geluk, Irish Christmas, Karin Bloemen & Cor Bakker, Eten met Vrienden en Those were the days. Up to date informatie over de beschikbare rangen staat ook op de nieuwe website.

www.demaagd.nl
Stadsschouwburg heeft sinds vandaag een eigen website, waar men on line kan reserveren voor het hele theaterseizoen 2002-2003. Onder "programma" staan foto's en uitgebreide beschrijvingen van de diverse voorstellingen, meestal met een directe doorlink naar de site van de artiesten. Verder is er een speciale pagina voor de jongeren. Op het gedeelte "van kerk naar theater" volgt men via fototijdslijnen stap voor stap de verbouw van Maagdkerk naar stadsschouwburg. Onder het algemene gedeelte en verhuur vindt men informatie over kaartverkoop, openingstijden, bereikbaarheid en de mogelijkheid tot het huren van de verschillenden ruimten in De Maagd.