Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Emmen 24-09-2002
Dinsdagmiddag 24 september 2002
Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Aanrijding met letsel
ANSEN Dinsdagochtend rond 8.15 uur is een 38-jarige vrouw uit Dwingeloo gewond geraakt bij een ongeval op de Kerkdijk. Ze reed daar met haar auto frontaal op een bestelbus, die op dat moment achter uit een inrit wilde inrijden, en op de linkerweghelft kwam. De bestelbus werd bestuurd door een 22-jarige man uit Steenwijkerwold. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Meppel gebracht, en opgenomen met een gebroken borstbeen.

Auto gestolen
ASSEN Maandagnacht is vanaf de parkeerplaats bij de Doevenkamp een paarse VW Golf gestolen. De 39-jarige eigenares bemerkte de diefstal dinsdagochtend.

Auto-inbraken
ASSEN Maandagnacht is uit een geparkeerde auto in De Gaarde een radardetector gestolen. De 35-jarige eigenaar zag zijn auto dinsdagochtend met een vernielde zijruit staan. RODEN Maandagnacht is op het Julianaplein een auto opengebroken. De 42-jarige eigenaar mist zijn hoedenplank met daarin twee geluidsboxen.

Woninginbraken
ASSEN - Maandagnacht zijn twee woninginbraken gepleegd, in het Noordenveld en de Fivelingostraat. Uit de eerstgenoemde woning verdween een portemonnee; uit de ander is een laptop gestolen. De daders kwamen in beide gevallen binnen door de deur vermoedelijk open te hengelen.

Presentatie cursus horecaportiers Emmen
EMMEN Dinsdagavond 24 september om 20.00 uur wordt in het districtsbureau aan de Vreding in Emmen een presentatie gegeven aan de horecaondernemers uit de gemeente Emmen, over een cursus voor horecaportiers die door de politie wordt gegeven. Dit om de belangstelling hiervoor te peilen, en tevens nader kennis te maken. Vertegenwoordigers van de media zijn hierbij ook van harte welkom. Nadere info hierover bij Roel Hallink (06-51528156)