Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 24-09-2002 Persbericht district Den Bosch

VERKEERSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag zijn 12 personen bekeurd op de Bruistensingel in `s-Hertogenbosch. Twee personen bleken hun autogordel niet om te hebben terwijl er tien werden bekeurd omdat ze te hard reden. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden was 91 km/u de hoogst gemeten snelheid.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, `s-Hertogenbosch

Maandagavond is een 52-jarige Bosschenaar aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij zijn 53-jarige echtgenote met een stalen pijp heeft mishandeld. Er was onenigheid ontstaan tussen de twee over geld, waarop de man met de pijp op de vrouw zou hebben in geslagen. De vrouw is met een gebroken arm en verwondingen aan het hoofd opgenomen in een ziekenhuis. De is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN, `s-Hertogenbosch

Maandagavond is een 51-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Hij kreeg een rijverbod van 24 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Zuid Willemsvaart in `s-Hertogenbosch.

MEISJE GEWOND BIJ ONGEVAL, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen is een 12-jarig meisje uit Vught bij een ongeval gewond geraakt. Het meisje fietste over het fietspad langs de Stadionlaan in `s-Hertogenbosch bij het oversteken van de toegangsweg naar het transferium kwam ze in aanrijding met een auto bestuurd door een 51-jarige vrouw uit Rosmalen. Het meisje is ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

MEISJE GEWOND, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen is een 16-jarig meisje uit Rosmalen gewond geraakt bij een aanrijding. Het meisje fietste over de Aartshertogenlaan. Toen ze de weg wilde oversteken werd ze aangereden door een auto, bestuurd door een 64-jarige vrouw uit Rosmalen. Het meisje is met een gebroken pols overgebracht naar een ziekenhuis.