Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

van Zoelen b.v. loopt 15.500 euro bij elkaar voor CF

24-09-2002
Tijdens de 18e editie van de Dam tot Damloop op zondag 22 september jl. heeft het bedrijf van Zoelen b.v. meegelopen voor de NCFS en daarmee maar liefst 15.500 opgehaald. Een team van het bedrijf heeft de afstand van 16,1 kilometer van het centrum van Amsterdam, via de IJ-tunnel naar het centrum van Zaandam succesvol overbrugd. Het bijeengelopen bedrag werd middels een symbolische cheque aan de NCFS overhandigd. Spontaan werd dit bedrag ter plekke door toeschouwers nog eens aangevuld met 1.000 euro.

Het bedrijf van Zoelen b.v. in Badhoevendorp is een bedrijf in schilderwerk, stofferingwerk en klein onderhoud en telt ongeveer vijftig medewerkers. Men is voornamelijk werkzaam in de regio Amsterdam en werkt veel voor hotels, woningbouwverenigingen, stadsdelen, scholen en aannemers. Het idee om aan de Dam tot Damloop mee te doen en hiermee geld op te halen voor de NCFS werd geboren uit het feit dat bij een zoontje van één van de schilders CF is geconstateerd. Alle medewerkers wilden met de actie hun steun betuigen aan hun collega.

Van Zoelen b.v. stelde zich aanvankelijk ten doel een bedrag van 10.000,- te overhandigen aan de NCFS. Het uiteindelijke bedrag heeft echter alle verwachtingen overtroffen. De NCFS wil het bedrijf van Zoelen b.v., zijn medewerkers, het loopteam, de sponsors en alle andere betrokkenen ontzettend bedanken voor hun ongelooflijke inzet! Op een later tijdstip hopen we op deze website een fotoverslag te publiceren.

Meer over deze actie van Van Zoelen b.v. is te lezen op http://www.vanzoelenbv.nl/damtotdam.html

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl