Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Website NCFS ontvangt 133% méér bezoekers Website NCFS krijgt ruim 23.000 bezoekers in zijn derde jaar

24-09-2001
De website van de NCFS is inmiddels zijn vijfde jaar ingegaan. In vier jaar tijd werd de website ruim 51.000 maal bezocht waarvan 23.000 gedurende het afgelopen (vierde) jaar.

Statistieken zoals geregistreerd door NedStat

De stand van de bezoekerstotalen vanaf najaar 1998

Stijging
Gedurende het eerste jaar van zijn bestaan (van september 1998 tot september 1999) werd de website ongeveer 3000 maal opgevraagd. In het tweede jaar verdubbelde dit aantal ruimschoots met 7000 bezoeken. Het derde jaar van zijn bestaan is de website 18.000 maal bezocht, een stijging van 150%! Tijdens het afgelopen, vierde jaar bleven de bezoekersaantallen nog verder stijgen, ditmaal met 27% t.o.v. van het jaar ervoor tot maar liefst 23.000 bezoekers.

Statistieken zoals geregistreerd door NedStat

Bezoekersaantallen per jaar tot en met augustus 2002

Meest bezochte pagina's
Naast de algemene bezoekersstatistieken van de website worden ook gegevens geregistreerd van afzonderlijke pagina's. Hieruit komt duidelijk naar voren dat de actualiteitsrubrieken "Actualiteiten" en "Persberichten" zeer vaak bezocht worden. Daarnaast trekt de vaste rubriek "Cystic Fibrosis" met een algemene uitleg over CF, herkenning, diagnose, behandeling en erfelijkheid en de informatie over de Landelijke Ontmoetingsdag (onder "Bijeenkomsten") veel geïnteresseerden. Ook de "Scriptiewijzer" met tips voor scholieren, studenten en andere geïnteresseerden is een zeer druk bezochte pagina.

Tot slot blijkt de eind vorig jaar in gebruik genomen pagina "Laatste wijzigingen" voor veel mensen een handige hulp te zijn om snel te zien welke informatie op de website onlangs is opgenomen of aangepast.

Uw reactie altijd welkom
De website van de NCFS en met name de rubrieken "Actualiteiten" en "Persberichten" wordt bijna dagelijks bijgewerkt. Op dit moment bevat de website van de NCFS ongeveer 500 pagina's met de meest actuele informatie over Cystic Fibrosis en de NCFS.

De NCFS is altijd blij met uw reactie op de website, of het daarbij nu om negatieve of positieve kritiek gaat. Elke reactie kan immers leiden tot verdere verbetering van de website. Laat ons uw mening dus weten via het Vragen & Opmerkingen formulier of via e-mail Wij zien uit naar uw reactie!

Zie ook:
NCFS 1 jaar op internet
Website NCFS ontvangt 133% méér bezoekers
Website NCFS krijgt ruim 18.000 bezoekers in zijn derde jaar

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl