Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Componenten aanpak nu beschikbaar voor alle gangbare CMS Systemen

Door reeds bestaande componenten als bouwstenen in te zetten bij de implementatie van een Content Management Systeem worden enorme besparingen in tijd en kosten gerealiseerd. Chris Gobel, commercieel directeur, van Componence DDS: "Wij zien veel bedrijven en organisaties om ons heen die een (duur) CMS aanschaffen of hebben aangeschaft die vervolgens worden geconfronteerd met onvoorziene moeite (en dus kosten) bij implementatie van het CMS. Wij dachten dat moet toch veel beter en sneller kunnen door de inzet van onze componenten (er zijn er inmiddels meer dan 25). Onze componenten zijn inmiddels binnen tientallen sites opgeleverd! Begin dit jaar konden alleen onze eigen klanten profiteren van deze aanpak, maar nu zijn de componenten ook geschikt gemaakt voor andere CMS systemen zoals Tridion, MMbase. Microsoft .NET, Oracle Portal en Smartsite.

De standaard CMS'en beschikken natuurlijk wel vaak over een Content Management functionaliteit maar beschikken niet over de standaard componenten zoals discussie, mailinglijst, enquete, poll, agenda, document management etc. In de meeste gevallen worden deze functionaliteten als maatwerk geimplementeerd door (externe) programmeurs. Dit met als gevolg bugs, lange doorlooptijden, hoge kosten en geen mogelijkheid tot hergebruik van de functionaliteit. Het wiel wordt eigenlijk constant opnieuw uitgevonden. Met onze componenten aanpak worden deze nadelen in 1 klap weggenomen. Zo zijn onze klanten zelf in staat om alle componenten te hergebruiken (zonder dat daar technische kennis voor nodig is)!"

Componence DDS is een bedrijf met produkten en componenten voor Internetapplicaties, in het bijzonder rondom Content Management Systemen. Zowel als zelfstandig framework compleet bruikbaar, zoals onze recente opleveringen aan FNV, FNV Bondgenoten en PvdA met tientallen sites bewijzen, maar nu dus ook als nuttige en kostenbesparende toevoeging op andere CMS'en.

Webadres
http://www.componence-dds.nl

---