Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 24-09-2002 Mediaberichten 24 september (18.00 uur) / laatste berichten

HORST Bedrijfsinbraak

HORST In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Venrayseweg. Opmerkelijk is dat bij de inbraak naast geld, lap-tops en telefoons uit de keuken een vaat-afwasmachine is ontvreemd.

Toegang tot het pand werd verschaft door het forceren van verschillende deuren. Op dit moment is nog niet exact bekend wat er bij de inbraak is ontvreemd omdat nog niet van alle betrokkenen aangiftes zijn opgenomen. (In het pand zijn verschillende bedrijven gevestigd.) Ook de hoogte van de totale schade is vooralsnog niet bekend.

TEGELEN Aangiftes na vechtpartij en mishandeling

TEGELEN Dinsdagmiddag heeft een 24-jarige man uit Steyl aangifte gedaan van mishandeling. De man is zaterdagmiddag 21 september op de Grotestraat in Tegelen mishandeld door een onbekende man. De mishandeling vond plaats nadat de man uit Steyl een ruzie tussen twee partijen probeerde te sussen.

Rond 16.00 uur sprak een onbekende man en vrouw een 25-jarige vrouw aan die samen met haar 46-jarige moeder en haar 1-jarig zoontje (allemaal woonachtig in Tegelen) over de zaterdagse weekmarkt op het Wilhelminaplein liep. Er ontstond een ruzie tussen beide partijen. De onbekende vrouw spoot hierbij vermoedelijk met traangas in de richting van de twee vrouwen en het kind. De 24-jarige man uit Steyl die dit zag gebeuren wilde ingrijpen. De onbekende vrouw vluchtte hierop samen met de man die bij haar was een winkel aan de Grotestraat in. Even later kwam er een auto aanrijden waaruit een onbekende man stapte die vervolgens de 24-jarige man uit Steyl mishandelde. De onbekende man en vrouw stappen vervolgens in de auto en vertrekken.

Behalve de voorbijganger hebben ook de twee vrouwen die met (vermoedelijk) traangas zijn bespoten aangifte gedaan van mishandeling. De politie komt graag in contact met mensen die eveneens door het traangas geraakt zijn, danwel getuige zijn geweest van dit voorval. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900 8844 (lokaal tarief).