Ingezonden persbericht

Cotron en de Jong TECHNICS samen verder

RIDDERKERK, 20020924 -- Cotron BV in Ridderkerk en de Jong TECHNICS in Sliedrecht bundelen hun krachten. Cotron, specialist op het gebied van interne transport installaties, vul-, sluit- en etiketteermachines, verpakkingsmachines en palletisers vindt in de Jong TECHNICS een goed geoutilleerde en vakbekwame partner die met haar engineeringafdeling en uitgebreid netwerk van toeleveranciers in binnenland en Oost-Europa een positieve bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van Cotron.

Voor Cotron betekend dit dat zij zich kan richten op het verbreden en verdiepen van de product/markt-combinaties en samen met de Jong TECHNICS het bestaande productprogramma kan optimaliseren en uitbreiden naar een totaalpakket op het gebied van interne transport systemen, vul-, sluit- en etiketteermachines, seal testers, verpakkingsmachines en palletisers. Cotron heeft onlangs voor de derde keer voldaan aan de eisen van de VCA-certificering.

De Jong TECHNICS, onderdeel van de Jong BEHEER, is van oudsher toeleverancier voor de scheepsbouw en apparaten- & machinebouw maar richt zich daarnaast ook op de productie van straatmeubilair, kunstwerken en het realiseren van zowel kleine als grote series uitbesteedwerk van eenvoudige en complexe producten. Ook voor engineeringopdrachten beschikt de Jong TECHNICS over de juiste kennis en ervaring en staan moderne faciliteiten tot haar beschikking. Zij kan dankzij de samenwerking met Cotron verder inhoud geven aan haar activiteiten op het gebied van het ontwerp, de ontwikkeling en fabricage van speciaal machines.

De Jong BEHEER kiest er welbewust voor de activiteiten van Cotron als zelfstandige eenheid binnen de Jong TECHNICS voort te zetten. Cotron heeft in de afgelopen 25 jaar een uitstekende naam opgebouwd, beschikt over een goede productenrange, gekwalificeerde medewerkers en knowhow. Als onderdeel van de Jong TECHNICS zal Cotron in staat worden gesteld een gezonde ontwikkeling door te maken.

De activiteiten van Cotron zullen worden voortgezet onder de naam Cotron de Jong en rond eind Oktober worden verplaatst naar de Bruningsstraat te Sliedrecht.

Cotron de Jong zal vertegenwoordigt zijn met een stand op de Macropak 2002 in de Jaarbeurs te Utrecht. U vindt hen op standnummer 01F154 in Hal 1.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Rob Vierdag van Cotron of de heer Wim Vos van de Jong TECHNICS.

Adresgegevens
Cotron de Jong
Bruningsstraat 1
3364 AA Sliedrecht
T. 0184 496767 / 0180 462211
F. 0184 416059 / 0180 462444
E. info@cotron.nl I. www.cotron.nl



Ingezonden persbericht